Klantenservice
0
Sluiten

Overige categorieën

Filters
    Danielle van de Vlag (puurvangeluk.com) - Woensdag 26 April 2023

    Dit zijn de 4 sfeermakers in de slaapkamer

    Het grootste gedeelte van de dag breng je door in je slaapkamer. Niet zo gek dus dat je een sfeervolle slaapkamer wil. Sfeer doet niet alleen iets met je gevoel, het kan zelfs een goede nachtrust bevorderen. Dus we snappen heel goed dat je wat extra tijd wilt besteden aan de sfeer in je slaapkamer. Al met een paar handige en slimme tips heb je in een handomdraai een slaapkamer vol sfeer. Dit zijn de 4 sfeermakers in de slaapkamer die gemakkelijk toe te passen zijn. Lees en laat je inspireren.  

    1. Accessoires

    De simpelste manier om van je slaapkamer een sfeervolle slaapkamer te maken, is door toevoeging van accessoires. Door je slaapkamer in te richten met (nieuwe) accessoires creëer je binnen no-time een slaapkamer met sfeer. Zet een vaasje met droogbloemen op je nachtkastje, zet een mooie grote groene plant in een hoek van de slaapkamer of maak een groepje van planten en hang een wandplank op waar je boeken en leuke vakantieherinneringen op kunt zetten.

    Wil je nog meer accessoires als sfeermakers? Pas dan (een van) de volgende accessoires toe. 

    ~ stoffen poef

    ~ rieten of houten opbergkist

    ~ houten legplank

    ~ groene planten 

    ~ schommelstoel of lekkere luie stoel vol met kussentjes 

    ~ warm kleed 

    2. Kleur bekennen 

    Een kloddertje saus hier, een likje verf daar … een kleurtje op de muur is altijd een goed idee om snel een fijn sfeertje te creëren. Je kunt de muren ook wit laten en de kozijnen een kleurtje geven. Ben je sneller klaar en je hebt ook direct een sfeervol effect. Tegenwoordig wordt er veel voor antraciet of zwart gekozen, dit geeft in combinatie met witte muren en accessoires met warme tinten een luxe uitstraling. De kozijnen schilderen is zo gepiept en geeft een groots effect.  

    3. Sfeervol beddengoed 

    Je bed verander je in de regel niet zo vaak, want dat zijn ook dure aankopen. Bovendien gaat een goed bed jaren mee. Maar je kunt je bed wel lekker opfluffen met nieuw beddengoed en een prachtig dekbedovertrek. Met het veranderen van je dekbedovertrek kun je je slaapkamer gelijk een ander sfeertje geven. Koop twee setjes (of meer) beddengoed om de sfeer in de slaapkamer af te kunnen wisselen. Bovendien is het prettig om meer sets te hebben wanneer de andere set bijvoorbeeld in de was ligt. 

    4. Vergeet raambekleding niet 

    Wist je dat raambekleding een van de sfeermakers is in de slaapkamer die snel vergeten wordt? Zonde, want raambekleding is vrij simpel toe te passen en geeft juist warmte en sfeer in de slaapkamer. Kies bijvoorbeeld voor een verduisterend rolgordijn of shutters. Deze zorgen ervoor dat het lekker donker en koel blijft in de slaapkamer, ideaal in de zomermaanden. Maak het af met mooie linnen of velvet overgordijnen voor extra sfeer. 

    Wat vond je van onze 4 sfeermakers? Zijn we nog handige en simpele tips vergeten, laat het ons weten! 

    >>> 5 Simpele tips voor een hotel chique slaapkamer 

     

    *Geschreven door Danielle van de Vlag  

    Lees het in onze blog

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »