Klantenservice
0
Sluiten

Overige categorieën

Filters
    Woensdag 27 November 2023

    Ga voor hoesloos! Ontdek de luxe en het gemak van een bedrukt dekbed

    Stel je voor: nooit meer een onwillig dekbed in een dekbedovertrek schuiven, wurmen of schudden, maar in een handomdraai zacht liggen onder een mooi ogend dekbed. Dat kan met een bedrukt dekbed - of dekbed en overtrek in 1! Dit nieuwe soort beddengoed wordt niet voor niets steeds populairder. Maak kennis met de voordelen van een bedrukt dekbed en ontdek of dit ‘lazy’ dekbed ook voor jou een aantrekkelijke optie is!

     

    Je bed verschonen zonder inspanning of ergernis

    Het grootste voordeel van een dekbed zonder overtrek is het gemak. Geen gedoe meer met het dekbed netjes in het dekbedovertrek proberen te krijgen. Geen gepruts met het rechttrekken van de hoeken of het opschudden van de vulling. Het dekbed met geïntegreerde hoes is meteen klaar om te gebruiken. Je legt hem op bed en klaar. Dit bespaart niet alleen tijd, maar maakt ook het dagelijkse bedritueel veel eenvoudiger. Voor mensen met rugklachten, fysieke beperkingen of bijvoorbeeld reuma biedt het bedrukte overtrek de ideale oplossing om pijnvrij en zonder inspanning het bed te kunnen opmaken. 

     

    Warm en comfortabel slapen

    Veel mensen vinden dat een bedrukt dekbed meer comfort en warmte biedt dan een dekbed met overtrek. Dat komt omdat er geen barrière meer is tussen het warme dekbed en je lichaam. Bovendien voelt de vaste hoes van een bedrukt dekbed erg zacht aan op de huid. Ook heb je niet langer last van lege stukken dekbedovertrek die niet warm aanvoelen of waar je ledematen in verstrikt raken. Daarnaast zijn deze all-in-one dekbedden vaak lichter, wat kan bijdragen aan een gevoel van comfort en vrijheid tijdens het slapen.

     

    Makkelijk wasbaar en zeer hygiënisch

    Een ander groot voordeel van een bedrukt dekbed is dat het veel gemakkelijker én een stuk hygiënischer te onderhouden is. Je stopt het all-in-one dekbed gewoon in de wasmachine waar het op minimaal 40 graden gewassen kan worden. Drogen kan aan de lijn of in de droger. Het lazy dekbed is sneldrogend en strijkvrij. Omdat het uit één stuk bestaat, heb je altijd een geheel schoon bed. Want zeg nu zelf: hoe vaak was je nu het dekbed? Als dat al mogelijk is, want veel dekbedden mogen alleen professioneel worden gereinigd. Met een bedrukt dekbed houd je alles zonder moeite schoon en fris!

     

    Altijd een net bed

    Een bedrukt dekbed ligt eigenlijk altijd netjes. Het is vormvast en er zitten geen kreukels, hobbels of plooien in door het losse dekbedovertrek die er niet strak omheen zit. De vaste hoes om het dekbed is uitgevoerd in stijlvolle, trendy kleuren of heeft een mooi dessin. Kies je voor een bedrukt dekbed dat past bij de inrichting van je slaapkamer, dan heb je een bed dat er eigenlijk altijd goed uitziet!

     

    bedrukt dekbed

     

    Geen ruimte voor stof of vuil

    Een bedrukt dekbed is beter voor mensen met allergieën, omdat het dekbed en overtrek in 1 vaker wordt gewassen dan bij een los dekbed met een apart dekbedovertrek. Daarnaast biedt de vaste hoes letterlijk geen ruimte voor stof en vuil. Tussen een dekbedovertrek en dekbed zit namelijk veel luchtruimte, waarin zich makkelijk stof en vuil kunnen ophopen. Bij een dekbed met geïntegreerde hoes is dat niet het geval!

     

    Een praktische slaapoplossing

    Voor logees, op vakantie, op de boot, in het chalet of de camper: een bedrukt dekbed is ideaal als praktische slaapoplossing! Geen bijpassend overtrek nodig; je gooit het eazy dekbed zo op bed en je kunt er meteen onder slapen. Eigenlijk is het een soort slaapzak zonder rits, maar dan comfortabeler en luxer!

     

    Ben je overtuigd van het bedrukte dekbedof houd je het liever bij een dekbed met mooi dekbedovertrek? Hopelijk kun je dankzij ons artikel een goede keuze maken! Want je slaapt het allerlekkerst onder het beddengoed dat het beste bij jou past.

    Lees het in onze blog

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »