Klantenservice
0
Sluiten

Overige categorieën

Filters

  Kinder leertoren keukenhulp

  Een leertoren, ook wel bekend als een leerkruk of keukenhulpje, is een verhoogd platform dat speciaal is ontworpen voor jonge kinderen om hen te helpen veilig deel te nemen aan keukenactiviteiten. Het is een soort hoge kruk met vaak verstelbare hoogte, wa Toon meer

  Merken

  2 Producten
  Kinder opstapje dinosaurus - 2 treden

  Kinder opstapje dinosaurus - 2 treden

  Voeg een vleugje plezier en functionaliteit toe ...

  Deliverytime

  24,95
    Leertoren keukenhulp - wit

    Leertoren keukenhulp - wit

    Ontdek de Kiddy White Observatietoren van Home D...

    Deliverytime

    59,95

      Een leertoren, ook wel bekend als een leerkruk of keukenhulpje, is een verhoogd platform dat speciaal is ontworpen voor jonge kinderen om hen te helpen veilig deel te nemen aan keukenactiviteiten. Het is een soort hoge kruk met vaak verstelbare hoogte, waardoor het kind op gelijke hoogte komt met het aanrechtblad.

      Het doel van een leertoren is om kinderen in staat te stellen zelfstandig te participeren in keukenactiviteiten, zoals koken, bakken en afwassen, onder toezicht van een volwassene. Het concept van de leertoren sluit aan bij de principes van de Montessori-filosofie, waarbij zelfstandigheid en het aanmoedigen van zelfredzaamheid centraal staan.

      Door gebruik te maken van een leertoren kunnen kinderen actief betrokken worden bij dagelijkse taken in de keuken, waardoor ze waardevolle vaardigheden ontwikkelen en tegelijkertijd een gevoel van trots en eigenwaarde ervaren door bij te dragen aan het gezinsleven.

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »