Afhalen in Dedemsvaart

Afhalen in Dedemsvaart

Een mooi dekbedovertrek gevonden op onze site? Tijdens het bestelproces kun je het dekbedovertrek bij je thuis, naar een ander adres of een GLS pakketshop in de buurt laten verzenden. Een andere mogelijkheid is om de bestelling bij ons af te halen in Dedemsvaart. Je betaalt dan geen verzendkosten.

Afhalen in onze showroom

Ons kantoor is in het centrum van Dedemsvaart gevestigd, aan de Latyrusstraat nummer 17. Op dit adres vind je ook onze showroom, waarin verschillende boxsprings staan opgesteld en onze voorraad is uitgestald. Ben je in de buurt van Dedemsvaart en wil je jouw bestelling afhalen? Of wil je onze dekbedovertrekken, beddengoed en boxsprings in het echt bekijken? Je kunt onze showroom bezoeken op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur. Op deze uren zijn we ook via de online chat bereikbaar en op het telefoonnummer 0523 617240.

Andere manieren van verzenden

Is afhalen in Dedemsvaart geen optie, dan bieden we verschillende mogelijkheden om je bestelling te verzenden:

- Afhalen bij een GLS pakketshop bij jou in de buurt. Handig als er niemand thuis is om het pakketje aan te nemen. Je kiest tijdens het bestelproces zelf de gewenste locatie van de GLS pakketshop. Verzendkosten bedragen € 3,95.

- Bezorging aan huis in Nederland. Verzendkosten bedragen € 3,95. Vanaf een bestelling van € 49,95 rekenen wij geen verzendkosten.

- Bezorging aan huis in België. De verzendkosten zijn € 6,95; vanaf € 75,00 gratis.

- Verzending naar het buitenland via TNT Post. Voor verzendkosten voor het betreffende land, kijk op de site van PostNL of neem contact met ons op.

 

Vind ons in Dedemsvaart en omgeving

Beddengoed in Dedemsvaart

- Boxspring kopen in Dedemsvaart

- Babykamer kopen in Dedemsvaart

- Dekbedovertrek kopen in Dedemsvaart