Klantenservice
0
Sluiten

Overige categorieën

Filters

  Robot dekbedovertrek

  Ieder kind wil toch wel zijn eigen robot hebben? Met een stoer en fleurig robot dekbedovertrek van Hipdekbedovertrek.nl komt die droom een stuk dichterbij! Toon meer

  Merken

  Kleur

  Maat

  Materiaal

  Soort artikel

  Artikel / Onderkant dekbedovertrek

  2 Producten

  Welk kind zouer geen echte robot willen hebben? Een robot die je kan helpen met je huiswerk, uit benarde situaties kan redden en altijd voor je klaar staat: het is een echte jongensdroom. Met een coolrobot dekbedovertrek komt die droom een heel stuk dichterbij. 

  Bekende robots 

  Robin uit Bassie en Adriaan, C3 PO of R2D2 uit Star Wars, of Wall-E uit de gelijknamige animatiefilm.... Robots zijn cool enmeestal niet verstoken van menselijke emoties. Geen worden dat robots bij zoveel kinderen en volwassenen geliefd zijn! Overigens zijn robots niet eens meer zo heel science fiction. We kennen allemaal de maairobots die automatisch ons gazon maaien of de robot stofzuiger die ons huis schoon houden. Ook voor kinderen kun je allerlei interactieve speelgoedrobots kopen die reageren op spraak of gebaren en zelfs de eerste humanoid robots duiken op. Deze moderne robots zullen op den duur zelf nieuwe bewegingen en taken kunnen leren, zodat een eigen robot die je klusjes kan overnemen over een poosje niet alleen te zien is in films! 

  Robot dekbedovertrek 

  De archetype robot is samengesteld uit metalen onderdelen, heeft bungelendearmen en benen aan een vierkante romp en daar bovenop een vierkant hoofd. In de buik kun je onderdelen als een wekker, wijzertjes, wieltjes en radars zien zitten. Deze robot kan allerlei kleuren hebben en heeft vaak grote ogen in een vrolijk of verbaasd gezicht. Dit is de robot uit de verbeelding van kinderen en zie je dan ook terug op een vrolijk kinderdekbedovertrek. Daar staat één grote robot op die zeer gedetailleerd is getekend, of is bezaaid met vele kleine robotjes. Naar al deze verschillende robots kan je kind uren kijken en heerlijk over fantaseren. Welke robot is het mooist en wat zou die allemaal kunnen?Deze dekbedovertrekken zien er bovendien harstikke cool uit, geven een fleurig accent aan elke kameren zorgen voor de mooiste robotdromen!

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »