Klantenservice
0
Sluiten

Overige categorieën

Filters

  Retourneren

  Kan ik mijn bestelling retourneren?

  Ben je toch niet tevreden met je bestelling? Dan heb je uiteraard de mogelijkheid om je bestelling of een deel ervan te retourneren. Je kunt de artikelen binnen 14 dagen na ontvangst retourneren in de originele verpakking.

  Maak heel makkelijk en snel een retour aan via ons retourportaal: 

  Meld hier jouw retour aan!

  • Aanmelden: Selecteer binnen 14 dagen nadat je jouw bestelling hebt ontvangen de items die jij wilt retourneren en kies de gewenste retour methode.
  • Inpakken: Pak je items in en plak het retouretiket op het pakket. Vergeet niet om het oude verzendetiket te verwijderen.
  • Versturen: Breng je pakket binnen 3 werkdagen na het aanmelden naar een pakketshop of laat je pakket ophalen door gebruik te maken van de ophaalservice (afhankelijk van welke retour methode je hebt gekozen).

   

  Terugbetaling: Zodra wij je retour ontvangen hebben geven wij dit door aan de bank(als je direct hebt betaald) of aan Billink (als je voor achteraf betalen hebt gekozen). De verwerkingstijd van de terugbetaling duurt ongeveer 2 werkdagen. Is bovenstaande termijn verlopen en heb je je geld nog niet terug ontvangen of is de factuur bij Billink nog niet aangepast? Neem dan even contact op via [email protected] en vermeld hierbij je ordernummer.

  Zijn er kosten aan het retourneren verbonden?
  Tenzij anders overeengekomen (bijvoorbeeld bij gebreken) zijn de kosten voor het retourneren (zgn. retourneerkosten) voor uw eigen rekening.

  Binnen Nederland kun je gebruik maken van DHL & DPD en kun je jouw bestelling retour sturen vanaf €6,29

  Binnen België kun je gebruik maken van DPD en kun je jouw bestelling retour sturen voor €9,95
   
  Wij kunnen in de volgende gevallen het aankoopbedrag niet of niet volledig crediteren:
  • Artikelen die gewassen, gebruikt, beschadigd of incompleet zijn.*
  • Artikelen waarvan de verkoopverpakking ontbreekt.* (Voor het beoordelen van het product is het geheel verwijderen van de verkoopverpakking niet nodig) 
  • Als artikelen uit de verpakking zijn geweest en hierdoor niet meer netjes in de verpakking zitten.
  • Artikelen die onder (dieren) haren zitten
  • Kapotte ritsen door normale slijtage of verkeerd gebruik

  * Indien je het materiaal van het product verder wilt controleren, adviseren wij om de verpakking netjes open te maken zodat je de stof kunt voelen. Haal het product niet volledig uit de verpakking, omdat wij dan niet kunnen controleren of het is gebruikt!

  LET OP: Hoofdkussens kunnen wij om hygiënische redenen niet retour nemen

  Actievoorwaarden
  Bij een bestelling boven de €60,- in Nederland & €75,- in België worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Stuur je uiteindelijk een gedeelte retour van je bestelling en kom je daarbij onder het Franco bedrag. Dan worden de kosten voor de heenzending alsnog in rekening gebracht. Dit bedrag houden wij in van je credit factuur.

  De kosten voor Nederland zijn €4.95 en de kosten voor België €5.95

  Wie is er verantwoordelijk voor de retourzending ?

  Wanneer u iets online besteld heeft, wordt er een koopovereenkomst gesloten tussen u en de verkoper. Tot het moment van bezitsverschaffing ligt het risico van eventuele beschadiging of verlies van het pakket bij de verkoper. Dit houdt in dat tot het moment dat u het product daadwerkelijk in uw handen krijgt, de verkoper het risico draagt. Vanaf het moment van de bezitsverschaffing gaat het risico over van de verkoper op de koper. Dit betekent dus dat u nu zelf verantwoordelijk bent voor eventuele schade of verlies van het pakket.

  Dit zorgt er dus voor dat indien het product tijdens de retourzending beschadigt of kwijtraakt dit voor uw eigen rekening komt. Het is immers uw eigen verantwoordelijkheid geworden om ervoor te zorgen dat het product veilig bij de desbetreffende verkoper aankomt.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »