Klantenservice
0
Sluiten

Overige categorieën

Filters

  Dekbedovertrekken Sterren

  Dekbedovertrekken met sterren vind je in uiteenlopende dessins, met een sportieve, stoere of lieflijke look. Bekijk de mooiste op Hipdekbedovertrek.nl! Toon meer

  Merken

  Kleur

  Maat

  Materiaal

  Soort artikel

  Artikel / Onderkant dekbedovertrek

  Dessin.

  9 Producten
  € 39,95
  € 29,95
  Day Dream dekbedovertrek Floor - katoen

  Deliverytime

  €29,95
    € 29,95
    € 24,95
    Decoware dekbedovertrek Estrella - katoen

    Deliverytime

    €24,95
      Studio Art dekbedovertrek Angel Wing blush

      Deliverytime

      €24,95

        Slapen onder de sterren met dekbedovertrekken in uiteenlopende dessins

        Sterren zijn een geliefd dessin voor op een dekbedovertrek. Sterren geven een stoere, vrolijke, sportieve of zelfs romantische look en als onderdeel van de 'Stars andStripes' vind je ze ook opeen Amerikaans dekbedovertrekterug. Bovendien zijn sterren onlosmakelijk verbonden met de nacht, dus bij uitstek geschikt om op een dekbedovertrek te schitteren!  

        Vrolijk kinderdekbedovertrek met sterren 

        Veel kinderen vinden sterren leuk. Ze doen denken aan mooie dromen in de nacht, feest vieren en geluk hebben.Grote sterren op een blauw dekbedovertrek geven een stoere look aan de jongenskamer en gekleurde sterren op een roze of paars dekbedovertrek staan vrolijk op de meisjeskamer. Ook op de babykamer zijn sterretjes een geliefd thema en daar past een dekbedovertrek met kleine sterretjes prachtig bij! 

        Sterren op je slaapkamer 

        Een ster is een sterk symbool dat staat voor positieve aspecten zoals succes, hoop, geluk, eer en vertrouwen. Niet voor niets worden sterren gebruikt als symbool op bijvoorbeeld de Amerikaanse vlag, tanks en gevechtsvliegtuigen.  Sterren op een dekbedovertrek geven een positieve sfeer en passen op zowel een moderne als klassieke slaapkamer.  

        Grotestoere sterren  

        Sterren zijn op zich niet extreem mannelijk of vrouwelijk. Het is maar net op welke manier ze in een dessin worden gebruikt. Grote sterren in combinatie met een donkere kleur, een strependessin of met een vintage uiterlijk zien er bijvoorbeeld stoer uit. En in een Amerikaans dessin hebben sterren een sportieve uitstraling. 

        Lieve kleine sterretjes 

        Kunnen sterren in groot formaat stoer, vintage of sportief lijken, een licht dekbedovertrek dat is bezaaid met kleine sterretjes ziet er juist lieflijk uit. Geborduurde sterren hebben een romantische uitstraling en passen prachtig op een witte slaapkamer in brocante stijl. Een kleine sterretjes in verschillende grootte die over een dekbedovertrek lijken te zijn gestrooid, zien er sprookjesachtig uit.

        Met sterren als dessin is er een dekbedovertrek in elke stijl en voor iedere smaak te vinden! 


        Gerelateerde thema's:
        Stippen/dots / Strepen  / Blokken & Ruiten
        Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »