Klantenservice
0
Sluiten

Overige categorieën

Filters
    Maandag 27 Oktober 2023

    Wieg heerlijk in slaap onder dit zachte boot beddengoed!

    Waar kun je beter slapen dan op het water? Zacht wiegend op het water met het geluid van de kabbelende golven op de achtergrond, na een dag in de zilte zeelucht… Er is minder voor nodig om lekker in slaap te vallen! Althans, wanneer je bed ook in orde is. Vanwege de beperkte ruimte op een boot zijn de slaapplekken meestal klein en het beddengoed moet vooral praktisch en compact zijn. Hier komt het dekbed zonder overtrek als oplossing om de hoek kijken. Want voor iedereen die wil genieten van een goede nachtrust aan boord zonder gedoe met dekbedovertrekken, is een dekbed zonder overtrek het ideale all-in-one dekbed voor op de boot!

     

    Ideaal “boot beddengoed”

    Het dekbed zonder overtrek (of bedrukt dekbed) kun je heel compact meenemen aan boord. Omdat je geen extra overtrek nodig hebt, bespaar je ruimte in de opbergkasten van je boot. Tegelijkertijd slaapt het erg comfortabel. Het lichte dekbed is namelijk voorzien van een geïntegreerde hoes die heerlijk zacht aanvoelt. Praktisch in onderhoud is dit beddengoed ook. Je kunt het bedrukte dekbed in zijn geheel wassen in de machine, waarna die zo weer droog is. Even wassen bij thuiskomst, voor vertrek of in de jachthaven en je slaapt altijd onder een fris en schoon dekbed. Praktisch, comfortabel en compact: ideaal beddengoed voor op de boot!

     

    Geen gedoe met opmaken

    Door het beperkte aantal meters zijn de slaapplekken aan boord meestal net groot genoeg voor een bed. Met deze minimale bewegingsruimte is het opmaken van het bed of verwisselen van een dekbedovertrek een ware ergernis! Met een dekbed zonder overtrek heb je deze ergernis niet: het hoeft niet in een apart dekbedovertrek te worden gedaan of netjes te worden ingestopt. Je legt het in één beweging op het matras en je hebt een bed dat net zo comfortabel is als thuis!

     

    Warm en droog

    Een dekbed en overtrek in 1 zakt nooit uit de hoes. Je komt dus nooit onder een stuk leeg dekbedovertrek te liggen en blijft de gehele nacht lekker warm. Bovendien is het bedrukte dekbed vormvast en blijft het zelfs op een deinende boot netjes over je heen liggen. En omdat een bedrukt dekbed gemaakt is van sneldrogend en ademend materiaal, voelt deze nooit klam aan. Dat is zeker op het water wel zo aangenaam!

     

    Uitgerust genieten op het water

    Dekbedden zonder overtrek zijn verkrijgbaar in diverse kleuren - effen of doubleface - en hebben soms een print. Zo kun je een bedrukt dekbed kiezen die goed bij de inrichting van je boot past. Onder het warme en zachte dekbed val je 's avonds snel in slaap om de volgende dag uitgerust te genieten van het varen!

     

    dekbed voor op de bootboot beddengoed

    Lees het in onze blog

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »