Klantenservice
0
Sluiten

Overige categorieën

Filters
    Zaterdag 27 September 2023

    Een zachte nacht voor je gast met het praktische dekbed zonder overtrek!

    Of je nu de beschikking hebt over een logeerkamer of alleen een extra matras: als er iemand komt logeren wil je zorgen voor een zo comfortabel mogelijke slaapplek. Maak het jezelf gemakkelijk met een dekbed zonder overtrek als beddengoed voor het logeerbed. Met dit all-in-one dekbed ben je altijd klaar voor een (onverwachte) logeerpartij en bied je jouw gasten een heerlijk zachte slaapervaring!

     

    Kant en klaar beddengoed voor het logeerbed 

    Komt er iemand logeren? Dan is het ideaal om alleen even de kast open te hoeven trekken om het logeerbed klaar voor de nacht te maken. Het dekbed zonder overtrek, of bedrukt dekbed, kun je compact in de linnenkast bewaren en is meteen klaar voor gebruik. Het bestaat uit een hoogwaardig dekbed met een geïntegreerde hoes, dus worstelen met een dekbedovertrek is niet nodig. Je schudt het dekbed even op, legt hem op het matras en het logeerbed is klaar voor gebruik!

     

    Praktisch, maar ook comfortabel logeer beddengoed

    Praktisch is het dekbed zonder overtrek ontegenzeggelijk, maar dat is een slaapzak ook, toch? Op het gebied van comfort zijn de twee echter niet met elkaar te vergelijken. Een dekbed zonder overtrek voelt veel zachter aan op de huid en heeft geen gedoe met ritsen. Daarbij oogt dit beddengoed veel luxer. Ten opzichte van een dekbed met dekbedovertrek biedt een dekbed zonder overtrek natuurlijk al veel praktische voordelen, maar ook op de schaal van slaapgenot scoort dit praktische beddengoed erg hoog. Omdat een dekbed en overtrek in 1 niet uit de hoes kan zakken, zul je nooit koud liggen onder een stuk leeg dekbedovertrek of verstrikt raken in een lap stof. Het vormvaste dekbed bedekt het lichaam altijd optimaal. En of het nu zomer, herfst, winter of lente is, dit ideale logeerbed beddengoed past zich moeiteloos aan elk seizoen aan. Omdat het van sneldrogend en ademend materiaal is gemaakt, zal het niet klam aanvoelen en blijft het lichaam goed op temperatuur.

     

    Zorgeloos slapen voor elke gast

    Wie er ook komt slapen, dit logeer dekbed is geschikt voor iedereen. Zelfs wanneer iemand gevoelig is voor huisstofmijt of allergisch is voor dekbedvullingen als dons, wol of veren. Het dekbed is namelijk vervaardigd uit fijn geweven stof wat huisstofmijtwerend is. Ook is er tussen de hoes en het dekbed letterlijk geen ruimte voor stof of viezigheid. Bovendien kun je het gehele dekbed in zijn geheel hygiënisch wassen in de machine. Zo is het logeerbed altijd fris, schoon en stofvrij!

     

    Uitnodigend logeerbed

    Natuurlijk wil je graag dat je gasten zich thuis voelen. Een dekbed zonder overtrek geeft je logeerkamer precies die dosis comfort en stijl voor een warm welkom. De aanblik van dit comfy beddengoed zal iedereen bijna meteen het logeerbed in doen duiken! Dankzij zijn vormvastheid en minimlistische look ligt dit beddengoed altijd goed en geef je een luxe, hotelwaardige touch aan de logeerkamer. Je kunt bovendien kiezen uit verschillende kleuren en prints, zodat je het beddengoed mooi kan laten aansluiten bij de stijl van de logeerkamer. 

     

    Met een dekbed zonder overtrek ben je altijd klaar voor een (onverwachte) gast. Jouw gast geniet van een comfortabel logeerbed en jij hebt geen gedoe met het opmaken en afhalen van extra beddengoed. Gemak voor jou, en een zachte nacht voor je gast!

     

    logeerbed beddengoedbedtextiel logeerbed

    Lees het in onze blog

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »