Klantenservice
0
Sluiten

Overige categorieën

Filters
    Maandag 27 Oktober 2023

    Eropuit zonder gedoe met het ultieme kampeer dekbed: een dekbed zonder overtrek

    Ga je er graag op uit met je camper of caravan? Dan weet je hoe fijn het is om goed te kunnen slapen, ook al zijn de bedden misschien aan de kleine kant en kun je niet je favoriete dekbed met dekbedovertrek meenemen. Eigenlijk zou je beddengoed moeten hebben dat net zo comfortabel ligt als thuis, maar weinig ruimte in beslag neemt. Het liefst zonder dat er een hoes omheen moet, zodat je geen gedoe hebt met opmaken of extra opbergruimte kwijt bent. Ohja: en makkelijk wasbaar is een pré. Goed nieuws: dit ideale beddengoed voor je mobiele huis bestaat! Maak kennis met het dekbed zonder overtrek.

     

    “Kampeer dekbed” voor camper en caravan

    Het dekbed zonder overtrek, of bedrukt dekbed, is een zacht en licht dekbed met geïntegreerde hoes die je eenvoudig kunt wassen en vliegensvlug kunt gebruiken. Omdat het zo compact mee te nemen is, bespaar je ruimte in de caravan of camper. Tegelijkertijd slaapt het dekbed zonder overtrek erg comfortabel. In tegenstelling tot een slaapzak, heb je geen last van ritsen of geritsel. En omdat je het bedrukte dekbed in zijn geheel kunt wassen in de machine heb je altijd een fris en schoon bed. Het past prima in de wasmachine (op de camping) en is zo weer droog.

     

    Geen gedoe met opmaken

    Slapen in een camper of caravan is hartstikke knus. Maar met die minimale bewegingsruimte is het opmaken van het bed of verwisselen van een dekbedovertrek wel een echte martelgang! Met een dekbed zonder overtrek heb je deze ergernis niet: het hoeft niet in een apart dekbedovertrek te worden gedaan of netjes te worden ingestopt. Je legt het in één beweging op het matras en je hebt een bed dat net zo comfortabel is als thuis. Bovendien zit je niet met extra overtrekken in je toch al beperkte opbergruimte. Met dit compacte beddengoed bespaar je die ruimte voor belangrijkere dingen, zoals souvenirs en een onmisbare voorraad snacks!

     

    Altijd warm, droog en schoon

    Een dekbed en overtrek in 1 zakt nooit uit de hoes. Je zult dus nooit onder een stuk leeg dekbedovertrek liggen of verstrikt raken in een lap stof. Omdat een bedrukt dekbed gemaakt is van sneldrogend en ademend materiaal, voelt deze ook nooit klam aan. Dat is tijdens warme zomernachten wel zo aangenaam! Is de nacht kouder, dan blijf je heerlijk warm onder dit het vormvaste dekbed. Wordt het dekbed zonder overtrek vies? Geen stress; het is vakantie. Je kunt dit beddengoed makkelijk zelf wassen. Geen gedoe met het afhalen en het weer omdoen van een overtrek, gewoon rechtstreeks de wasmachine in. Binnen no time is het beddengoed droog en klaar voor een nieuwe nacht!

     

    Stijlvol en comfortabel

    Wie zegt dat praktisch niet stijlvol kan zijn? Een dekbed zonder overtrek heeft een geïntegreerde hoes die in verschillende kleuren is uitgevoerd - effen of double face - of is voorzien van een leuke print. Kies voor een kleur of print die past bij je persoonlijke stijl en voeg wat flair toe aan je reisomgeving!

     

    Geen gedoe, puur genieten

    Geen gedoe. Geen stress. Gewoon pure ontspanning en genieten van het avontuur. Daarom ga je op reis met de camper of caravan! Dus, wat voor dekbed in de camper of caravan is daarvoor het meest geschikt? Eentje die comfort en gemak in 1 praktisch product combineert. Met een dekbed zonder overtrek laat je alle stress achter en maak je van elke reis een onvergetelijk avontuur! 

     

    kampeer dekbed zonder overtrekcamper beddengoed

    Lees het in onze blog

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »