Klantenservice
0
Sluiten

Overige categorieën

Filters
    Danielle van de Vlag - Maandag 19 Maart 2023

    Check deze 5 simpele tips voor een hotel chique slaapkamer

    Wil je je slaapkamer aanpakken of een flinke upgrade geven met een metamorfose? En ben je gek op het hotel chique sfeertje met een touch of luxe? Word je blij van gouden details, warme kleuren en velvet stoffen? Dan hebben we tips voor je om van je slaapkamer een fantastische slaapkamer te maken. Check deze 5 simpele tips voor een hotel chique slaapkamer.

     

    Tip 1: Hergebruik van spullen

    Hoe leuk is het als je de slaapkamer kunt omtoveren tot een hotel chique kamer tegen een leuke en vooral betaalbare prijs? Tegenwoordig is alles best prijzig en daarom zijn we fan van hergebruik. Kijk op de slaapkamer wat je al hebt staan en wat je kunt hergebruiken. Meestal kun je het bed en de kledingkast nog prima gebruiken. Deze items gaan jaren mee en hoef je niet direct nieuw te kopen. 

    En misschien heb je wel hele leuke kaarsenkandelaars of nachtkastjes staan die je toch nog graag wilt gebruiken. Deze kun je gemakkelijk spuiten in een andere kleur dat past bij de hotel chique uitstraling. Zo hoef je alleen maar een spuitbus of pot verf en kwast te kopen. Kobaltblauw, goud, zwart, je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. Blaas je oude spullen nieuw leven in en geef het een boost met een ander kleurtje. Combineer het met een aantal nieuwe items en je hebt voor een betaalbare prijs een compleet andere slaapkamer met een hotel chique look and feel. 

     

    >>> Lees ook dit artikel over de toffe slaapkamertrends voor 2023

     

    Tip 2: Comfortabel beddengoed 

    Waar we niet op willen besparen is comfortabel beddengoed, want goede slaap is een must om uitgerust wakker te worden. Comfortabel beddengoed draagt daar absoluut aan bij. Ga voor een heerlijk zacht en comfy dekbed en kies voor een dekbedovertrek met een hotel chique uitstraling. Wat dacht je van de volgende dekbedovertrekken: 

    Prachtige dekbedovertrekken in diverse kleuren en designs die passen bij een hotel chique slaapkamer. Voor welke luxe stof en design kies jij? 

     

    Tip 3: Kleurgebruik hotel chique slaapkamer 

    Het kleurgebruik in een hotel chique slaapkamer ademt sfeer, luxe en comfort. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren als:

    • Kobaltblauw
    • Goud
    • Zwart
    • Donkergroen
    • Okergeel 
    • Paars

    De tinten waarmee je echt een statement maakt in de slaapkamer. Maar ook bruintinten gecombineerd met zwart en goud zijn toppers in de hotel chique slaapkamer. Voor welke kleuren kies jij? Wil je een extra blikvanger in de slaapkamer? Kies er dan voor om een wand te bekleden met een chique behangetje met een tof motief voor meer diepte en sfeer. 

     

    Tip 4: Raambekleding 

    In de slaapkamer wil je het uiteraard knus en lekker warm hebben. Dat kan uiteraard warm onder de wol, maar ook raambekleding is essentieel om de slaapkamer te voorzien van sfeer en warmte. En natuurlijk is het handig om de slaapkamer donker te krijgen wanneer je wilt slapen en het nog licht is buiten en om meer privacy te creëren. Voor een hotel chique slaapkamer zijn linnen overgordijnen tof, maar ook vitrage, shutters en brede luxaflex zijn sfeermakers op de slaapkamer. 

     

    >>> Tips om te besparen op de energiekosten in de slaapkamer

     

    Tip 5: Verlichting

    Last but not least: verlichting is een must om een slaapkamer de juiste sfeer te geven die het nodig heeft. In een hotel chique slaapkamer zie je voornamelijk verlichting met zwarte of gouden accenten terug. Maar ook grote lampen in simpele kleine houders zijn een hit. En vergeet vooral de glazen lampen met (rook)glas niet. Deze geven je hotel chique slaapkamer extra glow!

    Dit waren onze 5 tips voor een hotel chique slaapkamer. Heb jij nog inspirerende en aanvullende tips, laat het ons weten!

     

    Geschreven door Danielle van de Vlag van Puur van Geluk

    Lees het in onze blog

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »