Klantenservice
0
Sluiten

Overige categorieën

Filters
    Danielle van de Vlag (puurvangeluk.com) - Vrijdag 25 December 2022

    Dit zijn de slaapkamertrends voor 2023

    Slaapkamer niet belangrijk als het gaat om sfeer en gezelligheid? Wij vinden van wel! Want we zijn heel wat uren op de slaapkamer te vinden in ons leven. Dat vraagt dus om een fijne, gezellige, comfortabele, maar vooral mooie slaapkamer. Het is een verlengstuk van je interieur. En met deze slaapkamertrends wordt de slaapkamer een van de mooiste kamers van je huis. Dit zijn de slaapkamertrends van 2023, lees en laat je inspireren!

    Sfeertje hoor 

    Wil je je slaapkamer restylen of krijg je een compleet nieuwe slaapkamer, dan heb je vast al nagedacht over het sfeertje dat je graag wilt creëren. In 2023 gaan we wederom de Bohemian look zien, met natuurlijke en duurzame materialen, zoals riet, beton, hout, rotan, maar ook hotel chique blijft een hit, met mooie kleuren, gouden accenten en warme stoffen. We love it! En wat dacht je van de serene Scandinavische look? Dit wordt aankomend jaar een fijne frisse trend. Less is more en rust is het nieuwe genieten. Voor welk sfeertje kies jij?

    Tintjes en printjes 

    De kleurtjes voor 2023 die we gaan zien zijn lichtgrijs, taupe, beige, poeder- en aardetinten. Maar ook de uitgesproken kleurencombinaties voor een romantische stijl worden een hit. Zachte groene en blauwe tinten geven de slaapkamer een rustige uitstraling en een fijne sfeer. Maar de kleurrijke printjes mogen er ook zijn voor een extra spannende look. Dat wordt nog lastig kiezen! 

    >>> Hier vind je het dekbedovertrek van de foto

    Art deco

    En in de categorie sfeermakers, kun je je hart ook ophalen met art deco. Een stukje kunst aan de muur mag in 2023 namelijk ook niet ontbreken. En dan bedoelen we het echt als een statement op de slaapkamer. Het moet overigens wel passen bij de rest van het geheel op de slaapkamer. Maar een stukje kunst verveelt nooit! 

    Comfortabeler kan niet 

    De slaapkamertrend die ook wordt aangewakkerd in 2023 is all about comfort! Zo wordt de slaapkamer een rustoord om bij te komen, om te genieten en vooral om de drukte achter ons te laten. De slaapkamer mag gevuld worden met een lekkere luie stoel of bankje om een boek te kunnen lezen, maar ook comfortabel beddengoed en mooie dekbedovertrekken mogen niet ontbreken voor een heerlijke nachtrust. Comfort it is, relax … 

    >> Veelgestelde vragen over het kiezen van de juiste formaten beddengoed 

    Van combineren kun je leren 

    Misschien heb je een geheel eigen stijl en sfeer in je hoofd dat niet helemaal bij de trends van 2023 hoort. No problem! Want je kunt tegenwoordig heel veel verschillende stylen met elkaar combineren, als je het durft! Want ook dat gaan we komend jaar zien. Je kunt natuurlijk de slaapkamertrends van 2023 erbij pakken en dit combineren met je eigen stijl en sfeer voor een extra unieke slaapkamer. Voor welke sfeer en stijl kies jij? 

    >>> Wil je meer inspiratie? Lees onze blogs

    Lees het in onze blog

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »