Klantenservice
0
Sluiten

Overige categorieën

Filters
    Danielle van de Vlag - Dinsdag 29 November 2022

    Zo creëer je een slaapkamer met een Scandinavische look

    Ben je gek op eenvoud, rust, opgeruimd en luchtigheid? Maar dan wel met een warme twist? Dan is de Scandinavische look in de slaapkamer zeker iets voor jou! Misschien ben je van plan om je slaapkamer aan te pakken, het in een nieuw jasje te steken en er een heerlijk rustplekje van te maken? Check dan zeker deze tips! Want zo creëer je een slaapkamer met een Scandinavische look. 

    Hygge it is! 

    In Scandinavië is Hygge, wat warmte en gezelligheid betekent, heel belangrijk! Het zijn niet voor niets de landen die bekend staan om rust en reinheid, een relaxte sfeer, weinig stress en vooral veel genieten. Dit is wat ons betreft de perfecte combinatie om door te voeren in de styling van de slaapkamer. Want hier wil je tot rust komen, bijtanken van een drukke dag en vooral genieten van een goede nachtrust, toch? Kom maar door met die Scandinavische look op de slaapkamer! 

    Lichte frisse tinten 

    En om die rust en reinheid, sfeer en warmte te realiseren, kun je het beste gebruikmaken van lichte tinten op de slaapkamer. Geen drukke of schreeuwerige kleuren en geen prulletjes all-over, nee het gaat om minder, luchtigheid en frisheid. Gebruik lichte tinten en gebruik vooral veel wit en combineer het met lichte naturel poedertinten of grijstinten. In de winter geeft de Scandinavische look je een gezellig en warm gevoel en in de zomer ervaar je de lichtheid en frisheid van deze relaxte landen. 

    Minimalistische uitstraling 

    Hier doelen we op de meubels en accessoires in de slaapkamer. Want je hoeft niet de hele slaapkamer vol te zetten met spulletjes, maar juist dingen weghalen om meer ruimtegevoel te creëren. Een comfortabel bed met zacht beddengoed, een kast en een mooie groene plant. Gebruik enkele houten of rieten accessoires voor een warm en gezellig tintje. That’s it! Hiermee creëer je rust en balans op de slaapkamer en krijg je direct het Scandinavische gevoel. Ze zeggen niet voor niets, Less is More.

    Licht luchtig beddengoed

    Naast een mooi bed en fijn beddengoed zorgt een dekbedovertrek voor een echte blikvanger op de slaapkamer. En zoals bij een Scandinavische look hoort, is licht luchtig beddengoed een must! Denk aan wit linnen dekbedovertrekken, maar ook een zandkleurig dekbedovertrek is een blikvanger en helemaal passend bij de stijl. Mag het ietsje meer zijn? Dan is een lichtblauw of lichtgrijs dekbedovertrek een eyecatcher! En waar de Scandinavische aankleding vrij strak en opgeruimd is, mag het dekbedovertrek juist lekker rommelig vallen. Just relax … 

    Neem gerust contact met ons op

    Heb je nog vragen of wil je graag advies over dekbedovertrekken voor een Scandinavische look? Neem gerust contact op met onze klantenservice. We denken graag mee voor een passende stijl op de slaapkamer. 

    Wil je op de hoogte blijven van trends, informatie en inspiratie? Lees ook eens onze andere artikelen op het blog.

    Lees het in onze blog

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »