Klantenservice
0
Sluiten

Overige categorieën

Filters
    Marielle Blokzijl - Donderdag 26 Augustus 2016

    In stijl het strand op

    Met nog meerdere dagen met tropische temperaturen en een strakblauwe lucht in het vooruitzicht laat de zomer laat zich toch nog van haar beste kant zien in Nederland. De barbecues worden ontstoken, de zonnebrandcrème vloeit rijkelijk en we zoeken en masse de verkoeling van het water op. Dus trek je bikini of zwembroek aan, neem een heerlijk groot strandlaken mee en geniet van zon, water en gezelligheid!

    Geen dagje strand zonder strandlaken

    Tijdens een dagje naar het strand, een meer of zwembad is een groot, zacht badlaken onmisbaar. Niet alleen om je mee af te drogen, maar ook om op te zitten en om je heen te slaan wanneer je het fris hebt of een stukje gaat lopen. En omdat je er dan graag nog steeds stijlvol uitziet, zorg je ervoor dat je strandlaken even mooi is als je zwemkleding. Kies je voor één van de trends of ga je voor een tijdloos dessin? Wij selecteerden de mooiste strandlakens van deze zomer!

     

    Geen dagje strand zonder strandlaken

     

     

    De beste beachtrends van deze zomer

    Miami, Marine, Botanisch, Luxe en Ibiza: dit zijn de belangrijkste trends die deze zomer mogen terugkomen op je bikini, zwembroek of strandlaken. Miami staat voor tropisch in pastel met afbeeldingen van flamingo’s, ananassen en exotische bloemen. Marine met zijn frisse uitstraling in donkerblauw en wit is altijd populair op het strand. Accenten in goud en rood en details als ankers maken de nautische trend extra classy. De Botanische trend kom je overal tegen, dus ook op het strand. De weelderige bladeren- en bloemenprints en de natuurlijke tinten binnen de Botanische trend geven een frisse en pure uitstraling. Ga je voor een Luxe look, kies dan voor kwalitatieve, zachte materialen in lichte kleuren als grijs en lichtblauw. Ten slotte is de Ibiza strandtrend vrolijk en opvallend met kleurige motieven, mandalaprints en natuurlijke elementen als veertjes en kralen. Eyecatcher in de Ibiza stijl is het ronde strandlaken: de absolute must have van deze zomer!

     

    Trendy rond strandlaken is musthave deze zomer 

     

    Steel de show met het hippe, ronde strandlaken

    Waarom dit niet eerder is verzonnen is ons een raadsel: het ronde strandlaken, ook welk liefkozend ‘Roundie’ genoemd. Niet alleen heb je met een rond strandlaken veel meer ruimte om (met meerdere mensen) op te zitten, je kunt ook perfect met de zon meedraaien zonder steeds je strandlaken te hoeven verleggen! De trendy Roundie is niet alleen door zijn omvang met een diameter van 1.60 meter een echte eyecatcher; ook de opvallende print zal heel wat bewondering oogsten. De mandala in stoer zwart of donkerblauw, of trendy roze of mint op een witte achtergrond geeft het echte Ibiza gevoel. Loopt het strandweer ten slotte tot einde, wees dan niet getreurd. Je Roundie kun je ook prima gebruiken als picknickkleed, zitkleed voor op een festival, speelkleed voor baby's of meditatiekleed. Bovendien is dit strandlaken toch veel te mooi in een kast te leggen?

     

    In stijl het strand op met een trendy strandlaken

     

    Of hij nu rond of rechthoekig is, trendy of tijdloos, er gaat niks boven heerlijk liggen op een zacht, groot strandlaken en te genieten van de zomer in optima forma. Kom maar door met die hittegolf!

    Lees het in onze blog

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »