Klantenservice
0
Sluiten

Overige categorieën

Filters
    Danielle van de Vlag - Maandag 1 Februari 2023

    Valentijnsdag vier je met liefde én romantisch beddengoed

    14 februari is het weer zover: Valentijnsdag! De dag dat de liefde gevierd mag worden. Al vinden we dat dit elke dag gevierd mag worden, laten we toch op deze dag een beetje extra liefde geven. Want hoe leuk is het om deze dag te beginnen met een lekker ontbijtje op bed en de dag af te sluiten met een heerlijke serie in bed met hapjes en drankjes? Valentijnsdag vraagt natuurlijk om chique en romantisch beddengoed en laten we dat nu voor je hebben. Valentijnsdag vier je met liefde én romantisch beddengoed.

    Romantische stoffen it is!

    Heb je het over romantisch stoffen, dan heb je het zeker over kant. Kanten dekbedovertrekken zijn mooi, sfeervol en heerlijk zacht. Ze zijn prachtig bewerkt met een kanten rand die over de zijkanten van het bed valt. Dit geeft je slaapkamer gelijk een sfeervolle touch. Niet alleen de traditionele witte kanten dekbedovertrekken zijn een must om samen met je Valentijn onder te liggen, ook de kanten dekbedovertrekken met bloemetjes zijn te schattig! Mag het nog ietsje meer zijn? Dan zijn de dekbedovertrekken met ruches en dekbedovertrekken met ingeweven rozen echte toppertjes voor Valentijnsdag! Ze dragen bij aan een romantische setting in de slaapkamer. Love it!

    Dekbedovertrekken met tekst en hartjes 

    Om je liefde voor je Valentijn extra te benadrukken, kun je hem of haar verrassen met een dekbedovertrek met tekst en hartjes. Hartjes staan symbool voor de liefde, dus dit is een schot in de roos. De tekst zorgt voor een extra jus over de liefde die je voelt voor je partner. Wat dacht je van de teksten:

    • Hello gorgeous
    • To the moon and back 
    • You complete me
    • Love of my live 
    • All you need is love

    Dit bewijst toch alle liefde voor je Valentijn! 

    Hotel chique in je eigen slaapkamer 

    Als we ergens blij van worden is het wel een nachtje weg in een hotel met een heerlijk groot bed met fijn en vooral luxe hotellinnen, toch? Het goede nieuws is dat je helemaal geen hotel hoeft te bezoeken om de hotel chique ervaring te beleven. Dit kan namelijk gewoon in je eigen slaapkamer in je eigen huis. Hoe fijn klinkt dat! Wat je nodig hebt om in je eigen slaapkamer om te toveren tot een hotel chique ervaring?

     

    Met al onze bovenstaande tips wordt het gegarandeerd een liefdevolle Valentijnsdag en -nacht! Zijn we nog belangrijke tips vergeten, laat het ons gerust weten!

    Lees ook onze andere inspirerende blogs. 

    Lees het in onze blog

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »