27 July 2017
Uit de bios, op je dekbedovertrek!

Het is zomer, dus blockbuster tijd! Is het een dagje slecht weer, duik dan lekker met je kinderen de bios in. Met een grote bak popcorn op schoot genieten jullie van de nieuwste film met de Minions, Bliksem McQueen of Brandweerman Sam. Wanneer de aftiteling over het scherm rolt, is het gewoon jammer om die magische filmwereld weer te verlaten. Maar dat hoeft niet! Met een dekbedovertrek van de film kan je kleine 's nachts verder dromen over al zijn helden en de avonturen uit de bioscoop opnieuw beleven.

Verschrikkelijke Ikke 3: Minions dekbedovertrek

Deze zomer draait alweer de derde film van Verschrikkelijke Ikke (Despicable Me) en de vierde film met de Minions in de bioscoop. Na hun solo-uitstapje hebben de Minions in Verschrikkelijke Ikke 3 weer hun vaste rol als sidekick weer ingenomen. Gru, ooit de grootste schurk van de wereld, is nog altijd op het rechte pad en verdeelt zijn tijd tussen het opsporen van superschurken met zijn partner Lucy en het opvoeden van zijn meisjes Margo, Edith en Agnes. Nadat Gru heeft gefaald tijdens een belangrijke missie, worden hij en Lucy ontslagen. De Minions, zwaar ontevreden met hun schurkloze bestaan, nemen hun biezen. Vervolgens blijkt Gru een tweelingbroer te hebben, Dru, die niets liever wil dan samen de schurk uithangen. Zal Gru op het rechte pad kunnen blijven en komen de Minions weer bij hem terug? Zoals altijd, stelen de heerlijk bijdehante Minions ook tijdens Verschrikkelijke Ikke 3 de show. Met een Minions dekbedovertrek zorg je gegarandeerd voor een big smile op het gezicht van je eigen kleine boef!

Cars 3: Cars dekbedovertrek

Over succesformules gesproken… De eerste generatie Cars-kids is inmiddels in de puberteit en met Cars 3 wordt een nieuwe generatie fans aangesproken. De derde film met Bliksem (Lightning) McQueen in de hoofdrol sjeest als vanouds de pan uit. Werd in Cars 2 de focus nog verlegd naar de spionnenwereld, waarin onze stuntelige Takel voor superspion werd aangezien, Cars 3 keert terug naar de racebaan. Dit lijkt echter van korte duur. In de openingsrace crasht onze rode raceheld op dramatische wijze. Kan hij de strijd met de jonge hightech racewagens nog wel aan? Bliksem roept de hulp in van een jonge trainer om te bewijzen dat hij ook als oudje nog altijd de beste is! Na de eerste twee Cars films en twee Planes films weet Disney opnieuw te betoveren met Cars 3. Met een Cars dekbedovertrek of Planes dekbedovertrek breng je de magische wereld van Cars naar de kamer en in de dromen van je kleine coureur!

De Emoji Film: Emoji dekbedovertrek

Er gaat bijna geen app-je voorbij zonder dat je ze gebruikt: emoji’s. Maar wist je dat er een hele wereld achter deze superleuke functie op je smartphone schuilgaat? In De Emoji Film maken we kennis met deze wereld: Textopolis. Hier leven alle emoji’s samen in afwachting geselecteerd te worden door de gebruiker van hun smartphone. Eén emoji heeft het echter moeilijk. Gene is geboren zonder filter: in plaats van 1 vaste gezichtsuitdrukking, heeft hij allerlei verschillende. En dat is lastig als je als emoji in actie moet komen! Gene wil zijn probleem oplossen en gaat met zijn vrienden Hi-5 en Jailbreak de donkere diepten van de smartphone in. Tijdens hun avontuur langs allerlei apps worden ze helden tegen wil en dank. De Emoji Film staat bol van vrolijke avonturen en kleurrijke situaties. Met een Emoji dekbedovertrek beleeft je kind al die leuke avonturen opnieuw!

Laat een reactie achter

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »