09 June 2017
Trend: werelds dekbedovertrek

Denk je bij een wereldkaart nog steeds aan de saaie aardrijkskundeles van vroeger of aan de wereld die voor je open ligt? Waarschijnlijk het laatste, want wereldkaarten in het interieur zijn helemaal hip!

Wereldkaarten als trend

Wij hebben het al langere tijd in de gaten: wereldkaarten zijn de nieuwe trend. Onze collectie bevat inmiddels zoveel mooie, verschillende wereldkaart dekbedovertrekken dat we hier een eigen thema aan hebben gewijd. En het witte dekbedovertrek met geaquarelleerde wereldkaart ‘Wanderlust’ is al geruime tijd het meest populaire ontwerp uit ons assortiment. 'Wanderlust' staat voor de zin om de wereld te ontdekken en dat is meteen de basis van deze trend. Want wie heeft er geen zin om uit de dagelijkse sleur te stappen, op reis te gaan en nieuwe werelden te ontdekken? Door naar een wereldkaart bij jou aan de muur of op je bed te kijken kun je er lustig op los fantaseren. Welke landen staan er op jouw travel list...?

Een wereldse trend in elke stijl

Behalve het fijne gevoel dat het geeft, is deze trend ook erg krachtig omdat ze zo veelzijdig is. Wereldkaarten zijn in allerlei gedaanten uit te voeren en passen daarom in net zoveel verschillende interieurs. Zo heb je strak vormgegeven muurstickers die uit een geometrisch lijnenspel, een patroon van bolletjes of uit de specifieke landen namen bestaan. Deze minimalistische wereldkaarten staan prachtig in een modern interieur. Houd je van een romantische stijl? Dan zijn de vintage wereldkaarten uitgevoerd in sepia erg mooi. Te koop als canvas, ingelijst poster of afgedrukt op houten panelen voor extra sfeer. Wil je echte eyecatcher? Hang dan de prachtige gestanste metalen platen in de vorm van een wereldkaart aan de muur; een waar designstuk! Wat je budget of stijl ook is, de wereldse trend is voor iedereen bereikbaar.

 

Wereldse trend

 

Wereldkaart in de slaapkamer

De grote diversiteit van de wereldse trend vind je ook terug in ons ‘Wereldkaart’ thema. Heb je een moderne slaapkamer of een klassiek interieur? Houd je van een vintage sfeer of houd je het liever clean? Voor iedere slaapkamer kun je wel een wereldkaart dekbedovertrek in stijl vinden. Maar ook als je een neutrale slaapkamer hebt, kun je met een wereldkaart dekbedovertrek heel goed een gezicht geven. Kies het ontwerp die je het mooist vind en je kunt je slaapkamer met accessoires als sierkussens (met wereldkaart), bijpassende plaids en muurstickers er op aan passen. Zo creëer je één geheel. Wil je de wereldse trend nog verder doorvoeren? Kijk dan eens bij het fotobehang. Met een super grote wereldkaart achter je bed, waarin je vlaggetjes kunt prikken op de plaatsen waar je bent geweest en waar je nog heen wilt, geef je de slaapkamer een persoonlijk tintje.

Heb jij de wereldse trend al ontdekt? In ons ‘Wereldkaart’ thema hebben we de verschillende wereldse dekbedovertrekken voor je verzameld!

Wereldkaart dekbedovertrek 

 

 

Laat een reactie achter

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »