Klantenservice
0
Sluiten

Overige categorieën

Filters
    Mariëlle Blokzijl - Maandag 26 Februari 2017

    Slapen als in een 4 sterren hotel

    Hoe heerlijk is het om af en toe een nachtje in een goed hotel te slapen? En dan niet in een krakkemikkig bed met verwassen sprei in een gehorige kamer. We hebben het over een luxe sterrenhotel waarbij je heerlijk wordt gepamperd en ‘s avonds in een zacht bed met krakend wit hotellinnen duikt. Zoiets wil je elke avond wel! Maak daarom van je eigen slaapkamer een 4 sterren hotel en slaap iedere nacht als een koning.

     

    Slapen in een luxe hotel

     

    In een luxe hotel wordt je met alle egards ontvangen door het personeel. Je hotelkamer is stijlvol en comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. Je mag rekenen op een eigen douche met voldoende zachte handdoeken, gratis koffie- en theefaciliteiten, een minibar, flatscreen televisie, airconditioning, wifi, een zithoek en natuurlijk een riant, zacht bed met frisse lakens. ‘s Avonds kun je luxe dineren en ‘s ochtends genieten van een uitgebreid ontbijt. Uiteraard is er ook een stomerij-, wasserij- en schoenpoetsservice bij de luxe hotelbeleving inbegrepen, zodat je nooit verlegen zit om een schone onderbroek of glimmende schoenen!

     

    Creëer een hotelsfeer bij je thuis

     

    Als je na zo’n overnachting weer thuis komt, lijkt je slaapkamer ineens een beetje sjofel en rommelig. Hoe breng je nu die luxe en rustgevende hotelsfeer bij jou in huis? De eerste maatregel is: opruimen. Niets geeft meer onrust dan rommel. Zorg dus voor voldoende gesloten kastruimte en laat niks op de grond slingeren. Tweede maatregel: schoonmaken en ventileren. Maak de boel lekker fris en schoon en laat frisse lucht in de kamer, zodat het er niet bedompt aanvoelt. Houd ook ‘s nachts een raam of rooster open. Frisse lucht draagt bij aan een gezonde nachtrust! Nu de basis is gelegd, is het tijd voor de echte metamorfose.

     

    Richt je slaapkamer in als een hotelkamer


    >> Een mooi opgemaakt, zacht bed is het belangrijkste item in iedere hotelkamer! Kenmerk van een hotelbed zijn hoogwaardige stoffen en een overdadige aankleding met veel plaids en sierkussens. Kies dus voor een chique dekbedovertrek van hoogwaardige stoffen als katoen satijn of katoen perkal. Houd je van het typische hotel beddengoed met een frisse uitstraling? Kijk dan eens bij het hotellinnen. Dit is beddengoed van zware kwaliteit dat ook wordt gebruikt door hotels, b&b’s en pensions. In traditioneel wit met ingeweven strepen, maar ook in zacht pastel, stoer antraciet of fris donkerblauw verkrijgbaar!


    >> Met zware gordijnen creëer je een luxe sfeer en kun je de kamer verduisteren. In een hotel mag je immers uitslapen! Wil je thuis toch een iets natuurlijke dag- en nachtritme aanhouden, kies dan voor mooie lange gordijnen die licht doorlaten.


    >> Een goede verlichting brengt sfeer. Ieder hotelbed heeft een nachtlampje of ingebouwde spotjes die je vanuit bed kunt bedienen. Zorg ook voor dimbaar licht zodat je de verlichting aan je stemming kunt aanpassen.


    >> Als je een wastafel hebt op de slaapkamer, kleed deze dan netjes aan met een onderkast waarin je zachte handdoeken bewaart. Mooie, luxe flesjes zet je in zicht. Een dikke badjas mag ook zeker niet ontbreken! Als je slaapkamer naast een badkamer is gelegen, bekijk dan eens de mogelijkheid om die erbij te betrekken. Een privé doorgang naar je badkamer geeft echt een luxe gevoel!


    >> Maak de inrichting af met stijlvolle details. Denk aan een grote spiegel, een zithoekje en een mooi schilderij of ingelijste poster achter het hoofdeinde van het bed. Nu alleen nog iemand regelen die je ontbijt op bed brengt en je luxe hotelbeleving thuis is compleet!

    Slaapkamer als hotelkamer

    Lees het in onze blog

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »