Klantenservice
0
Sluiten

Overige categorieën

Filters
    Marielle Blokzijl - Vrijdag 8 Augustus 2016

    Haal zelf de zomer in huis!

    Tot dusver hebben we in Nederland niet veel kunnen genieten van de zomer. Sterker nog, momenteel lijkt het eerder herfstvakantie en duiken de temperaturen ‘s nachts zelfs richting vriespunt..! Tijd om zelf te zorgen voor wat zomerse vrolijkheid om je heen.

    Fleur de boel op met bloemen

    Niks geeft een vrolijker gevoel dan een bos verse bloemen. Nu veel van je tuin in bloei staat, kun je misschien wel bloemen uit eigen tuin plukken en op de vaas zetten. Of laat het over aan de bloemist en trakeer jezelf op een mooie bos bloemen. Wil je nog langer van bloemen kunnen genieten, breng dan accessoires met bloemenprint in huis. Hiermee kun je elke kamer opfleuren: met ingelijste prints of posters, sierkussentjes en plaids in de woonkamer, serviesgoed in de keuken, handdoeken en badjassen in de badkamer en een dekbedovertrek in de slaapkamer. Met dekbedovertrek ‘Fest’ bijvoorbeeld brengt Essenza zomerse frisheid in je bed. Dit 100% katoen satijnen dekbedovertrek heeft een fleurig, modern dessin van bloemen die in geometrische vlakken over elkaar heen lopen. Zelfs als je ‘s ochtends niet uitbundig wordt begroet door de zon, ontwaak je elke dag met de zomer in je bol!

    Fleur de boel op met het mdoerne bloemen dekbedovertrek Fest van Essenza

    Zet een zomerse sfeer neer met kleuraccenten

    Kleur is het beste middel om meteen een bepaalde sfeer neer te zetten. Zo zijn zoete pastelkleuren als mint, lichtblauw, zachtgeel en roze helemaal hip en wekken een instant zomergevoel op (wellicht omdat ze ons aan ijsjes en milkshakes doen denken!). Ook heel trendy, zomers én een tikje gewaagder is een combinatie van felle kleuren. Denk bijvoorbeeld aan roze met oranje en groen met turkoois. Deze zomerse kleuraccenten in de vorm van bijvoorbeeld een vaasje, sierkussen, plaid of fotolijstje werken prachtig tegen een spierwitte ondergrond of bij een houten basis. Met een nieuw dekbedovertrek voer je de zomerse vibe op eenvoudige wijze door tot in de slaapkamer. Een dekbedovertrek in echte zomerkleuren is ‘Jewel’ van Esprit. Op dit katoen satijnen dekbedovertrek worden turkoois, roze en paars in geometrische vormen op een witte basis neergezet en geaccentueerd met oranje en groen. Fris, trendy en heel zomers!

    Zomerse kleuren in de slaapkamer met dekbedovertrek jewel van Esprit 

    Breng het vakantiegevoel in huis

    De herinnering aan dat knusse Italiaanse restaurantje waar jullie heerlijke avonden hebben beleefd zal ongetwijfeld een warm vakantiegevoel oproepen. En de geur van lavendel zal je weer meevoeren naar de Franse Provence. Voer die vakantieherinneringen door in de styling van je interieur om een vakantiegevoel in je eigen huis te creëren. Dat kan heel goed met kleur. Laat bijvoorbeeld het wit-blauw van de Griekse eilanden of de aardetinten van het Toscaanse platteland op subtiele wijze terugkomen in je interieur. Stal ook de schelpen die je tijdens je vakantie hebt gevonden mooi uit, geef souvenirs een prominente plaats en lijst de mooiste vakantiefoto’s in. Zo voel je zelfs tijdens regenachtige zomerdagen de Mediterrane zon weer op je gezicht schijnen! De slaapkamer leent zich perfect voor een luchtige en relaxte Ibiza stijl. Wit en lichte tinten vormen hiervoor de basis, aangevuld met meubels en accessoires van natuurlijke materialen. De meeste slaapkamers hebben van zichzelf al deze rustige basis. Vrolijk gekleurde items met een vleugje bohemien, een dromenvanger, een rotan stoeltje met felgekleurd sierkussentje en een geknoopt vloerkleed stylen de Ibiza look verder af. Op bed liggen veel kussens en een vrolijke sprei op een spierwit laken of dekbedovertrek. Of geef het bed in één keer de gewenste look met de feestelijke, kleurrijke patronen van het knallende dekbedovertrek ‘Festo’ van Covers&Co!

    Ibiza style in de slaapkamer met dekbedovertrek Festo van Covers&Co

    Hoewel we nog steeds hopen op een zonnig staartje van de zomer of een lange nazomer, haal je met deze zomerse stylingtips in elk geval de zomer in huis!

     

    Lees het in onze blog

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »