Klantenservice
0
Sluiten

Overige categorieën

Filters
    Mariëlle Blokzijl - Maandag 26 Maart 2021

    Fluffy trend

    Het lijkt wel of alles steeds pluiziger en zachter wordt: van fake fur slippers tot wollige stoelen, van pluche dekbedovertrekken tot harige zitzakken… we mogen wel spreken van een fluffy trend! Ook bij ons zijn de fluffy dekbedovertrekken en aaibare plaids niet aan te slepen. Niet zo raar, want fluffy geeft niet alleen gezelligheid aan je interieur; het is ook nog eens superzacht en lekker warm! 

     

    Fluffy trend

    De fluffy trend is al een aantal jaar in opkomst, maar lijkt nu wel op zijn hoogtepunt. Misschien ligt het aan de Corona crisis en hebben we juist nu extra behoefte aan warmte en zachtheid. In elk geval lijkt iedereen dol te zijn op alles wat fluffy en aaibaar is. Niet alleen kleding wordt gemaakt van de meest knuffelbare stofjes; ook in het interieur zie je volop wollige woonaccessoires. Met dezelfde warme uitstraling als fluweel, maar dan nog zachter. Een pluizige poef bijvoorbeeld, een lampenkap vol ganzenveren, schapenvacht stoel of een aaibaar knuffelkussentje. Met zulke woonaccessoires breng je zeker weten sfeer in huis. Bovendien geef je met fluffy items een speels accent aan je interieur.

     

    Knuffelbare dekbedovertrekken

    Ook op het gebied van beddengoed is zacht en knuffelbaar de norm. Zo heb je tegenwoordig volop keus uit teddy fleece dekbedovertrekken en fluffy dekbedovertrekken. Teddy fleece is superzacht en soepel, meer wollig dan harig. Extra weelderig zijn de ‘snug & hug’ dekbedovertrekken met een teddy fleece binnenzijde en een pluche ‘vachtje’. Deze geven bovendien een luxe tintje aan je slaapkamer! Al deze knuffelbare dekbedovertrekken hebben een optimale warmteverdeling en zijn dan ook de perfecte keus voor koukleumen. Wil je nooit meer in een ijskoud bed stappen, kies dan ook voor een teddy fleece hoeslaken. In zo’n teddy fleece bed zijn koude voeten voorgoed verleden tijd!

     

    Teddy fleece dekbedovertrek Teddy fleece hoeslaken Fluffy dekbedovertrek

     

    Aaibare plaids

    Tijdens de tussenseizoenen of voor de woonkamer kun je kiezen voor een fluffy plaid van teddy fleece. Gooi deze over het bed of de leuning van de bank, en je hebt altijd extra warmte bij de hand. Deze aaibare plaids zijn verkrijgbaar in diverse neutrale modekleuren. Denk aan okergeel, oud roze, crème wit en antraciet. Perfect te combineren met jouw interieur en je creëert er meteen een warme sfeer mee. Wel zo fijn nu we allemaal extra veel tijd thuis doorbrengen!

     

    Fluffy plaid 

    Lees het in onze blog

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »