02 March 2017
De natuurlijke trend voor 2017
Nu de voorjaar/zomer collecties voor 2017 uit zijn, stromen de mooiste dekbedovertrekken bij ons binnen. En voor al die nieuwe, creatieve en unieke ontwerpen blijkt de natuur nog altijd een belangrijke inspiratiebron te zijn. Vogeltjes op bloesemtakken, schatten uit de zee, prachtige landschappen, bloemen en bladeren: ze worden handgeschilderd, als pentekening of realistische fotoprint op het dekbedovertrek weergegeven. Deze harmonieuze dekbedovertrekken brengen de schoonheid van de natuur naar binnen en scheppen een heerlijk ontspannen sfeer!

Een harmonieuze slaapkamer als rustpunt

Onze slaapkamer is dé plek in huis om in terug te trekken en de batterij weer op te laden. Een rustige inrichting helpt hierbij. De trend is dan ook om de slaapkamer in te richten met natuurlijke materialen en het bij één stijl en kleurthema te houden. Ook met een dekbedovertrek in een natuurlijk thema creëer je harmonie in de slaapkamer. De sfeervolle dekbedovertrekken uit de Scent of Nature collectie hebben niet alleen een ontwerp geïnspireerd op natuurlijke landschappen, maar zijn ook milieuvriendelijk geproduceerd. Het dekbedovertrek is gemaakt van zijdezacht biologisch katoen en voorzien van bijpassende ‘scents of nature’. Je krijgt er namelijk een flesje gevuld met etherische oliën en een geurbuideltje met mica steentjes bij. Zo waan je jezelf in een geurig dennenbos, zomerse weide of bloeiend lavendelveld. Dichter bij de natuur kun je niet komen!

 

 

Scent of nature dekbedovertrekken

 

Schatten uit de zee op je dekbedovertrek

Een wit dekbedovertrek bezaaid met vondsten uit de zee of een ketting van schelpen, kokkels en zeesterren tegen blauw steigerhout… Bij het zien van deze dekbedovertrekken kun je de zee al bijna ruiken en voel je het zand tussen je tenen kriebelen! Het strand is in 2017 een geliefd onderwerp en staat garant voor een ontspannen vakantiegevoel. Fris blauw, helder wit en de natuurlijke tinten van schelpen voeren de boventoon en geven een rustige uitstraling aan de ontwerpen. Tegelijkertijd kan een dessin van gekleurde schelpen, zeepaardjes, bloemen en koraal ook evenwichtig aandoen. De vintage groene achtergrondkleur en het ton-sûr-ton patroon aan de achterzijde zorgen voor balans en geven dit PiP dekbedovertrek een rustige uitstraling

 

Zee strand dekbedovertrekken

 

De bloemetjes binnen zetten

Een zomerse bloemenprint voor een fris en vrolijke slaapkamer, zachte bloesem voor een romantische sfeer of een handgeschilderde bloemenzee: met bloemen kun je alle kanten op. De frisse en zachte uitstraling van bloemen zien we dan ook volop terug in de natuurlijke trend. Op een wit dekbedovertrek met een zomers dessin van kleine bloemen, inclusief bijen, koolwitjes en citroenvlinders bijvoorbeeld. Of op het frisse dekbedovertrek met geaquarelleerde groene bladeren. Heel subtiel is de waterverftekening van grijze bladeren en bloemen met daarin enkele gekleurde vlinders en vogels. Het aanbod van fauna op dekbedovertrekken is anno 2017 bijna net zo veelzijdig als in de natuur zelf!

 

Bloemen dekbedovertrekken

 

De natuur van dichtbij

Ten slotte zien we de natuur ook van een heel andere kant voorbijkomen: op microscopisch niveau. De grillige patronen en krachtige lijnen is wat je ziet als je een stukje van Moeder Aarde onder de microscoop legt. Door het abstracte ontwerp behoudt het dekbedovertrek een rustige uitstraling. Een heel nieuwe interpretatie van het natuur thema dat ook fantastisch zal staan in een moderne en industriële slaapkamer!

 

Essenza Banos dekbedovertrek

Laat een reactie achter

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »