Klantenservice
0
Sluiten

Overige categorieën

Filters
    Danielle van de Vlag - Vrijdag 23 Maart 2023

    5 Voordelen om te kiezen voor 4-seizoenen dekbedden

    Ben je op zoek naar een nieuw dekbed? Er zijn ontzettend veel soorten dekbedden verkrijgbaar. Uiteraard ook passend bij de seizoenen. Zie je door de bomen het bos niet meer met al die soorten en maten? Dat snappen we! En daarom gaan we je uitleggen waarom 4-seizoenen dekbedden zo handig zijn. Je hebt vast wel eens van deze dekbedden gehoord. Het zijn heerlijke dekbedden die vele voordelen kennen. We leggen de volgende 5 voordelen om te kiezen voor 4-seizoenen dekbedden aan je uit. Zodat het wellicht makkelijker is om een keuze te maken. Lees en laat je inspireren!

    1. Warmte en comfort in elk seizoen 

    Een 4-seizoenen dekbed bestaat uit een zomer- en winterdekbed. De twee losse dekbedden aan elkaar vormen samen een winterdekbed dat optimale warmte biedt op de koude winterse dagen. Wanneer je het winterdekbed eraf haalt, heb je een zomerdekbed dat licht en luchtig ligt. Met een 4-seizoenen dekbed kun je dus zelf gemakkelijk regelen hoe warm of koel je het hebben wilt. Je hebt het daarom met een 4-seizoenen dekbed nooit te koud of te warm, ze vallen soepel en zijn ademend. Zo geniet je optimaal van warmte en comfort in elk seizoen. 

    1. Verschillende soorten

    Er zijn ontzettend veel soorten dekbedden verkrijgbaar. Zelfs de 4-seizoenen dekbedden zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Lastig? Dat valt wel mee. Bedenk welke wensen je hebt en maak je keuze. Zo zijn er bijvoorbeeld 4-seizoenen dekbedden:

    • met een tijk van 100% microvezel.
    • met een tijk van 100% Perkal katoen.
    • met een soepel en lichtgewicht vermogen.
    • met verschillende vullingen.
    • in verschillende afmetingen, voor peuters tot volwassen. 
    • met een anti-allergische tijk voor mensen die snel last hebben van een allergie. 

    Volop keuze dus, maar allemaal passend bij jouw dekbed wensen. 

    1. Gemakkelijk in gebruik 

    Zoals we al schreven bestaat een 4-seizoenen dekbed uit twee delen die je gemakkelijk van elkaar af kunt halen en weer aan elkaar kunt bevestigen. Meestal door middel van drukknoopjes, knopen of ritsen. Multifunctioneel en gemakkelijk in gebruik, het hele jaar door.  

    1. Voordelige keuze 

    Nog een voordeel van een 4-seizoenen dekbed is dat het een voordelige keuze is, omdat je maar 1 dekbed hoeft aan te schaffen in plaats van meerdere dekbedden passend bij het seizoen. Zo houd je geld over om bijvoorbeeld een mooi dekbedovertrek te kopen waarmee je je slaapkamer gezelligheid en warmte geeft. 

    1. Eenvoudig te shoppen 

    Overweeg je na het lezen van dit artikel een 4-seizoenen dekbed aan te schaffen? Dan shop je het heel eenvoudig in onze webshop. Er zijn verschillende soorten en maten 4-seizoenen dekbedden verkrijgbaar. Kom je er niet helemaal uit en heb je nog vragen? Stel ze ons gerust, want we helpen je graag met een passend advies voor een heerlijke en comfortabele nachtrust.

    >>> Wanneer moet je een hoofdkussen vervangen 


    >>> Zo creëer je meer rust in de slaapkamer

    Lees het in onze blog

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »