Klantenservice
0
Sluiten

Overige categorieën

Filters
    Danielle van de Vlag (puurvangeluk.com) - Vrijdag 29 December 2022

    Dit zijn de voordelen van teddy fleece dekbedovertrekken

    Teddy fleece dekbedovertrekken zijn niet alleen een van de mooiste, maar ook een van zachtste en warmste dekbedovertrekken. En dat is in deze tijd zeer aangenaam met die hoge energiekosten. Deze dekbedovertrekken kennen de nodige voordelen. We gaan ze met je bespreken, zodat je een goede keuze kunt maken. Dit zijn de voordelen van teddy fleece dekbedovertrekken. Lees en laat je inspireren! 

     

    Wat zijn teddy fleece dekbedovertrekken?

    Teddy fleece dekbedovertrekken zijn samengesteld uit polyester vezels en voelen lekker zacht aan als een soort fleecedeken. Daar wil je toch onder liggen!? Teddy stof heeft een optimale warmteverdeling en ziet er heerlijk knuffelbaar uit. De dekbedovertrekken zijn in verschillende maten en dessins verkrijgbaar. Een blikvanger op de slaapkamer!

     

    Voordelen van teddy fleece dekbedovertrekken 

    Teddy fleece is een heerlijke stof om lekker warm onder te worden. Daarom vinden veel mensen het fijn om op de bank te liggen onder een fleecedeken. Zeker in de winter. Maar er zijn nog meer voordelen te benoemen om een teddy fleece dekbedovertrek aan te schaffen.

    • Fleece stof heeft een verwarmende eigenschap, dus je hebt het niet snel koud onder een teddy fleece dekbedovertrek en je koude voeten warmen lekker snel op.
    • Daarnaast heeft deze stof ventilerende en absorberende eigenschappen en is de stof in staat om transpiratievocht goed te ventileren en absorberen. Ideaal wanneer je snel last hebt van (nachtelijk) transpireren. 
    • De stof voelt aangenaam en comfortabel en helpt je slaapcomfort en nachtrust te verbeteren.
    • Het is gemakkelijk wasbaar in de wasmachine en de stof droogt snel. Bovendien kreukt de stof niet. 
    • Een teddy fleece dekbedovertrek is, zeker in de winter met de hoge energieprijzen, een must om het sneller warm te krijgen. 

     

    Teddy fleece dekbedovertrekken, voor elke stijl slaapkamer 

    Het teddy fleece dekbedovertrek is licht en fluffy en in verschillende kleuren en dessins verkrijgbaar. Van fris turquoise tot aan zwart met glitter en fluffy dekbedovertrekken met winterse printjes. Er is volop keuze en voor ieder wat wils. Of je nu een moderne, industriële, romantische of landelijke stijl slaapkamer hebt, een teddy fleece dekbedovertrek past altijd! 

     

    Waar moet je op letten bij het kopen van een teddy fleece dekbedovertrek?

    Het is bij het kopen van een teddy fleece dekbedovertrek handig om te letten op een aantal punten:

    • Kijk naar de stof waar het dekbedovertrek van gemaakt is. Je hebt namelijk teddy fleece, maar ook teddy fleece met flanel en teddy fleece met microvezel. 
    • Let ook goed op de maat van het teddy fleece dekbedovertrek. Ze zijn er in eenpersoons (135x200cm) variant, maar zijn ook verkrijgbaar in tweepersoons (200x200cm) en lits-jumeaux (230x220cm) uitvoeringen. Lees de veelgestelde vragen over het kiezen van de juiste formaten beddengoed.
    • Teddy fleece dekbedovertrekken zijn in verschillende kleuren en dessins verkrijgbaar. Let op of de kleur past bij de rest van je slaapkamer. Wil je het hele jaar door van teddy fleece dekbedovertrek genieten? Kies dan geen teddy fleece dekbedovertrek met winters dessin, dat staat minder leuk in het voorjaar. 

     

    Naast de mooie en warme teddy fleece dekbedovertrekken hebben we ook een ruim assortiment flanellen dekbedovertrekken. Want ook flanel houdt de warmte goed vast en voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. Lees meer inspirerende blogs!



    Lees het in onze blog

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »