Klantenservice
0
Sluiten

Overige categorieën

Filters
    Danielle van de Vlag - Donderdag 29 Oktober 2022

    Top 5 mooie en vooral nuttige cadeaus voor de feestdagen

    Ze komen er weer aan, de feestdagen. De pepernoten liggen weer in het schap en we kunnen langzaam gaan aftellen richting de feestdagen. Een heerlijke en vooral gezellige tijd. En om goed voorbereid richting de feestdagen te gaan, hebben we alvast onze top 5 mooie en vooral nuttige cadeaus voor de feestdagen voor je geselecteerd. Want iedereen is toch gek op mooie en nuttige cadeaus geven en ontvangen!? 

    Tip 1: Dekbedovertrekken  

    Te kust en te k(l)eur! We hebben namelijk de ruimste keuze in dekbedovertrekken. Een dekbedovertrek is echt een item om cadeau te geven of te krijgen tijdens de feestdagen. Want je denkt misschien dat het niet altijd even leuk is om te kopen voor jezelf, maar toch maakt het direct een groot verschil. Het is nuttig, je slaapkamer krijgt gelijk een gezellige boost en je nachtrust wordt positief gestimuleerd. Need we say more? 

    Tip 2: Fluffy & Teddy beddengoed 

    Oelala … dit fluffy & teddy beddengoed is een topper voor de koude wintermaanden. Zeker nu de gas- en energieprijzen de pan uit rijzen. Dit is een heerlijk cadeau voor iedereen die gek is op fluffy & teddy en graag op tijd en lekker warm onder de wol kruipt. Dit beddengoed is verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en materialen. Van warm fleece, zacht ribstof tot aan luxe velvet look stoffen. Kies je voor een effen naturel kleur of ga je voor een uitgesproken trendy kleurtje? Wat je ook kiest, het voorziet de slaapkamer gelijk van extra warmte en sfeer.  

    Tip 3: Warme sprei 

    Geef warmte cadeau! Een sprei geeft niet alleen warmte tijdens de koude nachten, het is ook nog eens een sfeermaker voor je slaapkamer. Het voordeel van een sprei is ook dat je het bed met het beddengoed mooi strak kunt opmaken. Zeker bij een tweepersoonsbed met 2 losse dekbedden is het lastig om het bed mooi strak op te maken. Een sprei biedt uitkomst en is een heerlijk cadeau voor de wintermaanden en eigenlijk het hele jaar door. Je kunt een sprei ook perfect als deken op de bank gebruiken voor bijvoorbeeld een filmavondje.  

    Tip 4: Keukenaccessoires

    Naast onze warme toppers van beddengoed, hebben we ook hele gave keukenaccessoires om iemand mee te verrassen en cadeau te geven voor de feestdagen. Bij onze keukenaccessoires vind je tevens kleine prijsjes voor bijvoorbeeld een cadeautje in de schoen of voor onder de kerstboom. Wat dacht je van:

    • Keukenschorten (ook voor kinderen)
    • Handdoeken en theedoeken
    • Mooie koffiekopjes en serviesgoed
    • Serveerschalen 
    • Placemats en snijplanken 

    En ga zo maar door. Allemaal mooie en vooral nuttige cadeaus voor de feestdagen waar iedereen blij van wordt.  

    Tip 5: Handige musthaves 

    En last but not least: handige musthaves, wie is er niet dol op!? Van mooie boodschappentassen, sokken, ondergoed, voetbal accessoires en nog veel meer leuke en vooral handige musthaves. Allemaal leuke cadeautjes voor in de schoen of voor onder de kerstboom. 

     

    Neem gerust contact met ons op

    Heb je nog vragen of wil je graag advies over onze leuke en nuttige cadeaus? Neem gerust contact op met onze klantenservice. We denken graag mee voor een mooi cadeau.

    Wil je op de hoogte blijven van trends, informatie en inspiratie? Lees ook eens onze andere artikelen op het blog.

    Lees het in onze blog

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »