Klantenservice
0
Sluiten

Overige categorieën

Filters

    Decoware® Comfort dekbed 4-seizoenen

    €79,95 Levertijd ong. 1-2 weken
    Comfortabel en goed isolerend dekbed, hygiënisch en gemakkelijk in onderhoud. Wasbaar tot 60 graden.... Toon meer

    Choose from:

    • Gratis verzending vanaf € 60,= (NL) en € 75,= (BE)
    • Verzendkosten onder de € 60,= van € 4,95 (NL) en € 5,95 (BE)
    • Beste prijsgarantie
    • Betaal veilig voor- of achteraf via Billink

    This product is available in the following variants:

    Heb je een vraag over dit product?

    Heb je een vraag over dit product?

    Onze medewerker helpt je graag bij al uw vragen

    Productomschrijving

    Het Decoware® Comfort dekbed 4-seizoenen is een comfortabel en goed isolerend dekbed dat geschikt is voor alle seizoenen. Het biedt het hele jaar door de perfecte combinatie van warmte en comfort.

    Het dekbed is hygiënisch en gemakkelijk in onderhoud. Het kan zelfs gewassen worden op een temperatuur tot 60°C, wat zorgt voor een fris en schoon dekbed. Dit is vooral handig voor mensen met allergieën of gevoeligheid voor huisstofmijt.

    De tijk van het dekbed is gemaakt van 100% microvezel, een zacht en soepel materiaal dat prettig aanvoelt op de huid. Het zorgt voor een goede vochtregulatie en ademend vermogen, waardoor je comfortabel en droog blijft tijdens het slapen.

    De vulling van het dekbed bestaat uit polyester holle vezels met een dichtheid van 200/300 gr/m². Deze vezels zorgen voor een goede isolatie en bieden de nodige warmte tijdens koudere nachten. Ze zijn licht van gewicht en zorgen voor een comfortabel gevoel zonder te zwaar aan te voelen.

    Het Decoware® Comfort dekbed 4-seizoenen heeft warmteklasse 2, wat betekent dat het een gemiddelde warmte biedt. Dit maakt het geschikt voor de meeste slaapkamers en seizoenen. Het houdt je lekker warm, maar voorkomt overmatige transpiratie.

    Met dit dekbed geniet je het hele jaar door van comfortabele nachten. Het antiallergische materiaal, de wasbaarheid op hoge temperaturen en de warmteklasse 2 maken dit dekbed een uitstekende keuze voor een goede nachtrust.

    Ervaar het comfort en de veelzijdigheid van het Decoware® Comfort dekbed 4-seizoenen. Het hoogwaardige materiaal, de goede isolatie en het gemak in onderhoud zorgen voor een duurzaam en comfortabel dekbed.

    Toon meer

    Reviews

    5 from 5Based on 1 reviews
    Schrijf je eigen review
    5 from 5
    Wat een fijn dekbed is dit! Heerlijk luchtend en ademend. Fijn dat het zomerdeel van het winterdeel eenvoudig is te scheiden en je zo dus het hele jaar onder de juiste dikte ligt te slapen. Een echte aanrader!
    Gepost door: Emma op 14 Juni 2023
    Decoware® Comfort dekbed 4-seizoenen
    € 79,95
    Decoware® Comfort dekbed 4-seizoenen
    200x220 cm
    Levertijd ong. 1-2 weken
    Toevoegen aan winkelwagen
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »