Beddengoed in Dedemsvaart

Op zoek naar beddengoed in Dedemsvaart? Kom langs in onze winkel! In onze showroom vind je de uitgebreide collectie van Hipdekbedovertrek.nl. Dat betekent een enorme keus aan dekbedden, hoofdkussens, dekbedovertrekken, hoeslakens en moltons. Maar ook boxsprings en babykamers kun je hier bekijken en kopen. In alle maten, van vele merken, in elke gewenste stijl en altijd voorzien van deskundig advies. Hier vind je alles voor een mooie slaapkamer en een goede nachtrust!

 

Beddengoed in Dedemsvaart

 

Beddengoed kopen in Dedemsvaart

In onze winkel in Dedemsvaart kun je al het beddengoed van Hipdekbedovertrek kopen. In onze nieuwe vestiging hebben wij een mooie showroom ingericht. De producten die we online verkopen, kun je hier in het echt bekijken. Ook kunnen we je persoonlijk helpen bij het maken van een goede aankoop. Beddengoed draagt in hoge mate bij aan een goede nachtrust, dus het is erg belangrijk om het juiste materiaal te kiezen. Met ruim 15 jaar ervaring in beddengoed, mogen wij ons onderhand specialist in dekbedden, hoofdkussens, dekbedovertrekken, hoeslakens en moltons noemen! En is een product niet meer (in de juiste maat) op voorraad? Dan kunnen we het gewenste beddengoed meteen voor je bestellen.

Dekbedovertrek kopen in Dedemsvaart

Dekbedovertrekken zijn onze specialiteit. Wij voeren een uitgebreid aantal merken dekbedovertrekken in ons assortiment, zodat je bij ons terecht kunt voor zowel goedkope als exclusieve dekbedovertrekken. En omdat wij ons aanbod continu vernieuwen, vind je bij ons altijd de nieuwste trends. In onze showroom in Dedemsvaart geven we goed advies over de verschillende materialen, maten en eigenschappen van alle dekbedovertrekken. Zo kun je heerlijk comfortabel slapen en de slaapkamer precies aankleden zoals jij dat wilt!

Overige collectie

Naast beddengoed voert Hipdekbedovertrek een uitgebreide collectie aan badtextiel, baby- en peuter textiel, boxsprings en babykamers. In Dedemsvaart hebben wij hier een mooie showroom voor ingericht. Zo is het mogelijk om te komen proefliggen in onze boxsprings of de opstelling van babykamers te bekijken. We beantwoorden al je vragen en kunnen je deskundig adviseren over je aankoop. Kom gerust langs in onze showroom om ons assortiment te bekijken of je te oriënteren. Dat kan op maandag t/m vrijdag, van 8:30 tot 17:30 uur op onderstaand adres:

Decoware                              

Latyrusstraat 17

7701 CX Dedemsvaart

0523 617240

Beddengoed online kopen

Alle beddengoed die je nodig hebt, zoals dekbedden, hoofdkussens, dekbedovertrekken, hoeslakens en moltons, kun je bij ons ook heel eenvoudig online kopen. In onze webshop is het heerlijk om op je gemak rond te neuzen en ons uitgebreide assortiment te bekijken. Ook hier staan we voor je klaar wanneer je vragen hebt. Op kantooruren tijdens werkdagen zijn we bereikbaar via de online chat, telefoon en mail om je advies te geven en vragen te beantwoorden. Natuurlijk ben je ook altijd welkom in Dedemsvaart voor persoonlijk contact en om het beddengoed in het echt te bekijken!

Beddengoed online kopen 

Beddengoed in Dedemsvaart afhalen

Bij het online kopen van beddengoed in onze webshop, kun je jouw bestelling op verschillende manieren laten verzenden. Bijvoorbeeld door bezorging bij je thuis, op een ander adres of naar een GLS pakketshop in de buurt. Het is ook mogelijk om zelf je bestelling af te halen in Dedemsvaart. Deze optie is gratis. Handig voor als je in de buurt van Dedemsvaart komt of woont!

 

Wil je beddengoed kopen in Dedemsvaart? Bij de vestiging van Hipdekbedovertrek in het centrum van Dedemsvaart kun je kiezen uit een uitgebreid assortiment aan dekbedden, hoofdkussens, dekbedovertrekken, hoeslakens en moltons! Daarbij kun je altijd rekenen op vriendelijke service en deskundig advies. Kom gerust langs in onze showroom in Dedemsvaart of bestel online.

 

Decoware                              

Latyrusstraat 17

7701 CX Dedemsvaart

0523 617240