PiP Studio Dekbedovertrek Counting Sheep 140x220 cm

PiP Studio dekbedovertrek Counting Sheep is een wit dekbedhoes met borduur van een dorpje met o.a een kerk en paard en wagen met schaapjes. Dit dekbed overtrek is gemaakt van 100% katoen perkal 200TC. Lees meer
Artikelcode 260388-100NL-001
€119,95 €69,95
  • Webshop keurmerk
  • Achteraf betalen
  • LiveChat met helpdesk
  • Veilig betalen
  • Verzendkosten België: €6,95. Vanaf €75 gratis
  • Verzendkosten Nederland: €3,95. Vanaf €49,95 gratis

PiP Studio dekbedovertrek Counting Sheep is een wit dekbedhoes met borduur van een dorpje met o.a een kerk en paard en wagen met schaapjes

  • Het dekbedovertrek Counting Sheep van PiP Studio is een dekbedovertrek met een borduur van een dorpje.
  • Het dekbedovertrek heeft is wit en de achterkant heeft een andere print.

Het PiP dekbedovertrek Counting Sheep van Pip Studio brengt met deze prachtige borduur van o.a een dorpje met kerk en huisjes en op de voorgrond een paard en wagen en schaapjes.
De achterzijde van het PiP Dekbedovertrek is bedrukt met een contrasterend geometrisch dessign. Hierdoor is het PiP dekbedovertrek leuk te combineren met de hoeslakens van Pip Studio.
Het dekbedovertrek Counting Sheep van PiP Studio is gemaakt van 100% katoen perkal 200TC, de stof voelt heerlijk zacht en soepel aan.
Het PiP dekbedovertrek is voorzien van een dubbele, doorlopende instopstrook en ook geschikt voor extra lange dekbedden.
Heerlijk comfortabel beddengoed van een uitstekende kwaliteit katoen percal.
Het PiP dekbedovertrek wordt geleverd inclusief kussensloop.Bij het 1-persoons dekbedovertrek wordt 1 kussensloop geleverd en bij de 2-persoons en lits-jumeaux 2 kussenslopen.

 

Een Counting Sheep dekbed overtrek moet altijd binnenste buiten worden gewassen. Hierdoor zorgt u er voor dat de kleuren van het dekbedovertrek beter behouden blijven. Als u dit niet doet, loopt u de kans dat de kleuren vervagen of vaal worden. Het juiste wasprogramma en temperatuur kan per dekbedovertrek verschillen, aangezien sommige merken een afwijkend voorschrift adviseren. De eerste keer wassen houd u zich dan altijd aan de wasvoorschriften op/uit de verpakking. Voor het juiste wasprogramma en temperatuur kunt u altijd het beste het waslabel raadplegen. In de meeste gevallen zal een fijn of kreukherstellend wasprogramma de voorkeur krijgen. Ook de wastemperatuur staat aangegeven in het waslabel. Haal uw natte beddengoed na afloop van het wasprogramma direct uit de wasmachine om doorlopen van de kleuren te voorkomen.
Het borduur werk op dit dekbedovertrek moet na het wassen gestreken worden. 

 

Geen reviews gevonden