Klantenservice
0
Sluiten

Overige categorieën

Filters

  Rangers FC fanartikelen

  Rangers FC fanartikelen koop je eenvoudig en makkelijk in onze Rangers FC fanshop. ✅Voordelig te koop op Hipdekbedovertrek.nl ✅Beste prijs garantie! Toon meer

  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Glasgow Rangers fanartikelen

  Rangers FC is een Schotse voetbalclub van het hoogste niveau. Is deze club uit Glasgow ook jouw favoriet? Dan mag een Rangers FC dekbedovertrek niet ontbreken! Deze en andere Glasgow Rangers fanartikelen vind je hier in onze fanshop. Makkelijk online besteld voor een voordelige prijs!

  Glasgow Rangers FC

  Glasgow Rangers FC werd in 1872 opgericht en voetbalt sinds de oprichting op het hoogste niveau in de Schotse Premier League (tegenwoordig Scottish Premiership). De voetbalclub uit Glasgow heeft zelfs meer titels gewonnen dan elke andere club ter wereld. Zo wonnen de Rangers 54 keer de Scottish Premiership, 33 keer de Scottish Cup en 27 keer de Scottish League. Hierbij hebben de Glasgow Rangers 7 ‘trebles’ op hun naam staan: de winst van alle 3 de finales in 1 seizoen. Een unieke prestatie! De sportieve prestaties in de historie van de Rangers worden echter overschaduwd door een vreselijke ramp die plaatsvond in het thuisstadion. Tijdens de Ibrox ramp in 1971 stierven 66 mensen en raakten 200 mensen gewond nadat een trapleuning het begaf. Ook in 1902 voltrok zich een ramp in het Ibrox stadion van de Rangers: door het instorten van een houten tribune kwamen toen 26 mensen om het leven.

  Glasgow Rangers of Rangers?

  Sinds 2012 heet de Schotse voetbalclub officieel Rangers FC, zonder ‘Glasgow’ voor de naam. In datzelfde jaar werd de club failliet verklaard en overgenomen door een nieuw opgericht bedrijf, Sevco Scotland Ltd (later omgedoopt tot ‘The Rangers Football Club Ltd’), met als doel de activa van Rangers FC te verwerven en te beschermen. De club had eerder in 1997 een enorme kapitaalinjectie gekregen nadat de Britse zakenman Joe Lewis mede-eigenaar werd. Het faillissement in 2012 was het gevolg van een belastingheffing van 9 miljoen.

  Rangers fanartikelen kopen

  De Rangers spelen in de kleuren blauw en wit, met rood als accentkleur tijdens een uitwedstrijd. Onze Rangers fanartikelen zijn uiteraard ook in deze herkenbare clubkleuren uitgevoerd! Van een Rangers dekbedovertrek tot badponcho: in onze fanshop kun je online Rangers fanartikelen kopen. Makkelijk én voordelig!

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »