Bunzlau Castle Maison Berger huisparfum Giftset Fleur fountain

Deze Maison Berger geurset is onderdeel van de Bunzlau castle collectie Fleur fountain. De bijgeleverde geur is de heerlijke geur Ocean breeze Lees meer
Artikelcode
€34,95
  • Webshop keurmerk
  • Achteraf betalen
  • LiveChat met helpdesk
  • Veilig betalen
  • Verzendkosten België: €6,95. Vanaf €75 gratis
  • Verzendkosten Nederland: €3,95. Vanaf €49,95 gratis

Deze Maison Berger huisparfum Giftset Ocean Breeze is onderdeel van de Bunzlau Castle collectie met het mooiste Poolse servies.

Maison Berger huisparfum in een Bunzlau Castle fles Geniet van heerlijke geur in huis met de Maison Berger Ocean Breeze. Deze luxe giftbox is ideaal om cadeau te geven. Maison Berger en Bunzlau Castle zijn een samenwerking gestart met het maken van vier prachtige limited edition gifsets.

Maison Berger is groot geworden middels zijn welbekende Katalytische Lampe Berger brander die meer dan 100 jaar al de huishoudens zuivert en voorziet van de heerlijkste geuren. De in Frankrijk zorgvuldig geproduceerde geuren zijn van hoogwaardige kwaliteit en het Bunzlau Castle geurstokjes houder is met de hand gemaakt in Polen.

Geurstokjes werking De geurstokjes zijn makkelijk in gebruik. Het vullen gebeurt met de meegeleverde trechter en de geurstokjes zorgen voor een heerlijk intense geur in jouw huis. Met de navulling van 200 ml kun je tot wel zes weken genieten van deze geur. Inhoud Giftbox Huisparfum Ocean Breeze 200 ml Geurstokjes houder Fleur fountain Geurstokjes 8x Luxe opbergzakje Trechter voor het inschenken

Geen reviews gevonden