Nieuwste collectie dekbedovertrekken najaar 2017

In het najaar krijg je vanzelf zin om vroeg onder de wol te kruipen en lekker lang in je warme bed te blijven liggen. En dat komt goed uit, want dan komen grote merken dekbedovertrekken ook met hun nieuwste collectie dekbedovertrekken! Zo hebben Essenza, Covers & Co, Marjolein Bastin, Marc O’Polo, Esprit, Pip Studio en Beddinghouse hun najaarscollectie voor 2017 uitgebracht. Voor deze nieuwste dekbedovertrekken lieten de ontwerpers zich inspireren door de laatste trends op mode- en interieurgebied om daar hun kenmerkende draai aan te geven. Kies een dekbedovertrek uit de nieuwste collectie en maak je slaapkamer klaar voor het nieuwe seizoen!

 

De nieuwste collectie warme dekbedovertrekken voor de winter

De meeste merken dekbedovertrekken brengen twee keer per jaar een nieuwe collectie uit: in het voorjaar en in het najaar. Waar de voorjaarscollectie wordt gekenmerkt door frisse lentekleuren en bonte zomerkleuren, is de najaarscollectie getooid met warme herfsttinten en zachte winterkleuren. Zo oogt de Esprit najaarscollectie even speels en modern als de voorjaarscollectie, maar met de geometrische dessins nu uitgevoerd in kleurencombinaties als oranje/bruin/rood en taupe/roze/mint/grijs passen deze dekbedovertrekken perfect bij dit seizoen! Flanellen dekbedovertrekken mogen uiteraard niet in de nieuwste collectie ontbreken. Flanel voelt heerlijk zacht aan en houdt warmte heel goed vast, zodat je lekker warm blijft tijdens koude nachten. De flanellen dekbedovertrekken van Essenza zien er bovendien net zo behaaglijk uit met de gebreide structuur in een warme kleurencombinatie van donkerblauw, grijs, bordeaux, groen en zachtroze. Een vrolijke winterse sfeer brengt Covers&Co met een dekbedovertrek bezaaid met kleine skiërs op een achtergrond van witte sneeuw.

 

Nieuwste collectie dekbedovertrekken Covers en CoNieuwste collectie dekbedovertrekken BeddinghouseNieuwste collectie dekbedovertrekken

 

Nieuw in de najaarscollectie 2017: het weelderige dekbedovertrek

De interieurtrend voor het najaar van 2017 kenmerkt zich door een volwassen, chique, warme en rijke uitstraling. Hierbij worden diepe en donkere kleuren gebruikt, als diepgroen, donkerblauw, wijnrood en warm oker. Accessoires zoals verlichting, fotolijsten en spiegels worden uitgevoerd in glanzend goud en messing. Dit wordt verder gecombineerd met luxe, zware materialen. Denk aan zijde, fluweel, satijn en bont, al dan niet voorzien van een weelderig dessin. Bij deze trend passen dekbedovertrekken met bloemenprints, zachte plaids van bont en dekbedovertrekken in rijke kleuren van zware kwaliteit katoen satijn of zacht gekamd katoen. Met een dekbedovertrek in deze trend wordt je slaapkamer een luxueuze plek met een warme uitstraling, om je tijdens koude winternachten heerlijk in onder te dompelen! Bekijk bijvoorbeeld eens deze dekbedovertrekken van Marc O’Polo en Essenza en je snapt precies wat wij bedoelen met deze look.

 

Nieuwste collectie dekbedovertrekken EssenzaNieuwste collectie dekbedovertrekken Marc O PoloNieuwste collectie dekbedovertrekken Essenza

 

Ook de nieuwste collectie dekbedovertrekken is groen

Een trend die al enkele jaren voortduurt en voorlopig nog niet is afgelopen, is het natuurlijke en botanische interieur. Deze natuurlijke, groene trend vertaalt zich in (hang)planten, rotan meubelen, natuurlijke materialen - zoals linnen, hout, natuursteen en aardewerk - botanische prints en natuurtinten in huis. Deze elementen zorgen voor een aangenaam lichte en rustgevende sfeer. En dat is natuurlijk precies wat je zoekt voor de slaapkamer! Ook in de nieuwste collectie dekbedovertrekken spelen natuurlijke kleuren en botanische prints een rol. Kijk maar eens naar de nieuwste dekbedovertrekken uit de collectie van Marjolein Bastin en Pip Studio voor de laatste interpretatie van deze populaire trend.

 

Nieuwste collectie dekbedovertrekken  Marjolein BastinNieuwste collectie dekbedovertrekken Pip studio

 

Natuurlijk is dit maar een greep uit onze totale nieuwe collectie. Wil je al de nieuwste dekbedovertrekken van je favoriete merk in onze winkel kunnen bekijken, dan kun je altijd filteren op ‘Nieuwste producten’. Zo worden de nieuwste dekbedovertrekken bovenaan in het productoverzicht getoond!