Dr. Fit kussen voorkomt nek en schouderklachten

Doctor Fit kussen kopenWanneer je 's nachts veel ligt te woelen, vaak wakker wordt of opstaat met nekpijn, dan is in veel gevallen het kussen de veroorzaker. Met een goed ondersteunend kussen slaap je rustiger en in een goede houding, waarbij spieren worden ontlast. Vanuit dit uitgangspunt zijn de Doctor Fit hoofdkussens ontwikkeld. Met de verschillende dr. Fit kussens worden nek- en schouderklachten voorkomen en sta je elke ochtend fit en uitgerust op!

De verschillende Doctor Fit kussens

Doctor Fit kussens zijn perfect ondersteunende kussens. De kussens zijn ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten en geschikt voor zowel rugslapers, buikslapers als zijslapers. Het Dr. Fit kussen is in 9 uitvoeringen verkrijgbaar en is gevuld met drukverlagend materiaal met variërende hardheid. Elk kussen is opgebouwd uit een balk van traagschuim (blauw), pu (rood) of latex (groen). De unieke driehoekige vorm met neksteun zorgt voor optimale ondersteuning van nek en schouders. De vulling bestaat uit een stevige vulling van spaghetti schuim met bolletjes vezel, een flexibele vulling van traagschuim met bolletjes vezel of een zachte vulling van latex spaghetti schuim met bolletjes vezel. De tijk is gemaakt van zacht en optimaal ventilerend Egyptisch katoen. Alle Doctor Fit kussens zijn herkenbaar aan een gestileerde tekening van een tevreden slapend gezicht.

Doctor Fit kussens voorkomen nek en schouderklachten

Doctor Fit kussens voor zijslapers, rugslapers en buikslapers

Bij het kiezen van een kussen is het belangrijk dat deze bij je slaaphouding past. Het kussen moet ervoor zorgen dat je hoofd zo recht mogelijk in lijn ligt met je ruggengraat. Zo worden spieren ontlast en liggen wervels recht en wordt je ‘s ochtends zonder spierpijn of stijve nek wakker. Ben je een buikslaper, dan is een plat, zacht en soepel kussen het beste. Eventueel kunnen buikslapers zelfs zonder kussen slapen. Zijslapers hebben goede ondersteuning nodig voor de nek. Bijvoorbeeld door een kussen met een nekrol. Door deze extra dikte wordt de ruimte tussen oor en schouder goed opgevuld. Slaap je op de rug, dan is een dun en zacht kussen weer beter. Dr Fit kussens zijn er in uitvoeringen voor zowel rugslapers, zijslapers als buikslapers. 

Doctor Fit vlinder kussen met perfecte ondersteuning voor alle slaaphoudingen en buikslapers

Daarnaast biedt Dr. Fit met het vlinder kussen een innovatief hoofdkussen die geschikt is voor alle slaapposities en met name heel geschikt is voor buikslapers. Het Dr. Fit vlinder kussen heeft een unieke vormgeving die het bovenlichaam iets opheft, waardoor ademhalen makkelijker wordt. Het vormvaste kussen is gevuld met visco elastisch memory foam met pincore gaten voor extra ventilatie. De tijk is gemaakt van zachte badstof en is aan de zijkanten voorzien van een open airco 3D weving. Ben je iemand die veel op de buik slaapt of juist vaak van houding wisselt bij het slapen, dan is dit het ideale kussen!

Met deze serie hoofdkussens geeft Doctor Fit een nieuwe kijk op slapen. Dankzij de samenwerking met fysiotherapeuten en het gebruik van de laatste technieken, is de Dr Fit collectie een uitgelezen verzameling kussens geworden. Met een Dr. Fit kussen kan iedereen de dag uitgerust en zonder nek- en schouderklachten kan beginnen!