Cooksmart® keukentextiel

CookSmart® is hét merk als je jezelf of iemand anders op een leuk keukencadeau wilt trakteren! Dit Britse merk staat bekend om de geweldige dessins waarmee dagelijkse spullen ineens een heel feestelijke uitstraling krijgen. Met CookSmart keukentextiel en keukenaccessoires wordt koken en tafelen nog gezelliger!

CookSmart collectie

De CookSmart keukentextiel collectie bestaat uit verschillende thema’s. Elke thema bestaat uit een lijn keukentextiel en keukenaccessoires, zoals ovenhandschoenen, theemutsen, placemats, onderzetters en keukenschorten, allemaal met bijpassend all-over dessin. Zo kunt u kiezen voor de CookSmart collectie ‘Best in Show’, waarbij de keukenartikelen versierd zijn met vrolijke tekeningen van hondjes. De CookSmart collectie van ‘Vintage Floral’ heeft met de roze bloemen tegen een blauwe achtergrond een romantische, vintage uitstraling. En zo zijn er nog veel meer unieke ontwerpen in de collectie. CookSmart keukentextiel brengt altijd sfeer in de keuken en is ook heel erg leuk om cadeau te doen!

Praktisch en mooi

CookSmart keukentextiel is niet alleen leuk om te zien, u kunt ze natuurlijk ook prima gebruiken tijdens het koken en tafelen! Zo is zijn de keukenschorten mooi lang en voorzien van een handige zak aan de voorkant. Het keukentextiel is gemaakt van 100% katoen (twill of biologisch katoen), makkelijk te onderhouden en  wasbaar in de machine. De theemutsen, ovenwanten en ovenhandschoenen zijn goed isolerend gemaakt met een vulling van 100% polyester. Placemats zijn van wasbaar katoen of hebben een afneembaar laagje, zodat je ze altijd weer schoon kunt maken.

CookSmart keukentextiel kopen

CookSmart keukentextiel is exclusief bij ons te koop. Het trendy merk is in thuisland Engeland al heel populair. Geen wonder, want de ontwerpers van CookSmart weten precies de gezellige sfeer van een verzorgde Britse high tea in haar ontwerpen te vangen! Tegelijkertijd houden ze rekening met de laatste trends en behoort hip keukentextiel ook tot de CookSmart collectie. Kies uw favoriete thema uit onze exclusieve CookSmart keukentextiel collectie en kleed uw keuken sfeervol aan of geef het cadeau! U kunt alle CookSmart artikelen eenvoudig online bij ons bestellen tegen een voordelige prijs.

Lees meer