Floortje dessin

Bloemen staan symbool voor vrolijkheid en dat is precies wat dit prachtige So Cute Floortje dekbedovertrek oproept. Het overtrek is uitgevoerd met een leuke print van verschillende, adembenemend mooie bloemen in diverse kleuren. Een libelle mag tussen dez
Dekbedovertrek Floortje
€31,95
Sierkussen Floortje
€16,95
Strandlaken Floortje
€22,95
Shopper So Cute
€2,50
Totaal:
€0,00
  • Webshop keurmerk
  • Achteraf betalen
  • LiveChat met helpdesk

Bloemen staan symbool voor vrolijkheid en dat is precies wat dit prachtige So Cute Floortje dekbedovertrek oproept. Het overtrek is uitgevoerd met een leuke print van verschillende, adembenemend mooie bloemen in diverse kleuren. Een libelle mag tussen deze bloemen natuurlijk niet ontbreken. Het dekbedovertrek komt goed tot zijn recht in een landelijke, maar ook in een moderne interieurstijl. Het overtrek wordt geleverd met bijpassende kussenslopen.

Het So Cute Floortje dekbedovertrek is gemaakt van 100% Katoen van zeer goede kwaliteit en gaat daardoor lang mee. Het dekbedovertrek voelt satijnzacht aan en draagt bij aan een comfortabele nachtrust. Dit vrolijke overtrek is bovendien makkelijk te onderhouden. Dit So Cute Floortje dekbedovertrek zorgt ervoor dat je bed het stralende middelpunt wordt van je slaapkamer. Combineer het met een leuke lamp of andere slaapkameraccessoires voor een compleet geheel.