Klantenservice
0
Sluiten

Overige categorieën

Filters
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Verander de meisjeskamer in een zoet sprookje met een fee of elfjes dekbedovertrek! Met een magisch vriendinnetje als Tinkerbell of een lieve fee op de slaapkamer zal het heerlijk dromen zijn...

  Een fee uit een sprookje

  Iedereen die weleens naar sprookjes heeft geluisterd, weet dat de fee een veelvoorkomend personage is. En dat er niet alleen goede feeën zijn, lezen we bijvoorbeeld in het sprookje van Doornroosje. Hier spreekt een fee, boos als ze is omdat zij op de doopplechtigheid werd benadeeld, een vloek over de pasgeboren Doornroosje uit. Zij zou haar vinger aan een spoel van een weefgetouw prikken en sterven. Gelukkig was er ook een goede fee en die zorgde ervoor dat Doornroosje bleef leven. Ze sprak een nieuwe spreuk uit om de schade te beperken. In plaats van sterven, zou Doornroosje 100 jaar slapen en wakker worden gekust door een prins.

  Tinkerbell, het elfje uit Peter Pan

  Dit verhaal van Doornroosje werd door Disney op magische wijze tot leven gewekt. Een andere bekende fee uit een Disney film is Tinkerbell (in het Nederlands Tinkelbel genoemd). Tinkerbell is een klein elfje met magisch elfenstof dat kinderen kan laten vliegen. Bovenal is zij  het vriendinnetje van Peter Pan. Samen wonen ze in Nooitgedachtland, waar kinderen nooit volwassen worden. Als Peter vriendschap sluit met Wendy, een meisje uit de mensenwereld, wordt ze vreselijk jaloers. Ze gaat zelfs een pact aan met kapitein Haak om Wendy uit de weg te ruimen. Gelukkig loopt alles goed af.

  Tinkerbell en de Disney-elfjes

  Tinkerbell heeft naast haar rol in Peter Pan ook een serie eigen films. In elk van de vier animatiefilms staat een seizoen centraal. In deze films neemt Tinkerbell ons mee naar de Elfenvallei, de geheime en magische wereld diep in het hart van Nooitgedachtland, waar ook andere Disney-elfjes zoals Iridessa en Zilverdauw leven. Hiermee is Tinkerbell een echte Disney ster geworden. En dan te bedenken dat ze in het oorspronkelijke toneelstuk werd gespeeld door een klein spotlichtje!

  Heeft Tinkerbell jouw dochter ook betoverd? Of speelt ze graag dat ze een fee of een elfje is? Met een Tinkerbell dekbedovertrek of dekbedovertrek met een fee maak je haar vast helemaal gelukkig!

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »