Disney & Licentie dekbedovertrekken

Ieder kind heeft wel zijn favoriete film, tv-serie, cartoon of game. Wat is er dan leuker om ‘s avonds te gaan slapen onder je filmheld of elke morgen wakker te worden onder een stapel vrolijke Minions? Maak van slapen een feestje met een prachtig Disney dekbedovertrek of mooi kinderdekbedovertrek met een ander favoriet film- of tekenfilmfiguur. Ook voor de grotere fans vind je hier de mooiste licentie dekbedovertrekken; van Coca Cola tot 5 Seconds of Summer!

Disney dekbedovertrek

Wie houdt er niet van Disney? De animatiestudio uit Amerika weet al decennialang de harten van kinderen én volwassenen te betoveren! En Disney verveelt nooit.  Voor zowel jong als oud is er een Disney dekbedovertrek te koop, in allerlei varianten, getooid met verschillende animatiehelden. Zo zullen veel jonge meiden weg zijn van de prachtige Frozen dekbedovertrekken met daarop Anna, Elsa en uiteraard de heerlijke sneeuwpop Olaf. Mickey Mouse en Minnie Mouse mogen ook niet in de collectie ontbreken. Dit hartverwarmende duo schittert zowel solo als samen op mooie Disney dekbedovertrekken.Van een stoer Mickey Mouse jongensdekbedovertrek, een schattig Minnie Mouse meisjesdekbedovertrek tot  romantisch dekbedovertrek met het duo voor in de volwassen slaapkamer: deze wereldberoemde muizen vervelen nooit.

Van Paw Patrol dekbedovertrek tot Peppa Pig dekbedovertrek

Niet alleen Disney, maar ook andere studios maken de mooiste films, series en cartoons voor kids. In de loop der jaren zijn er heel wat megapopulaire figuren voorbij gekomen en er komen ook elk jaar nieuwe bij. Op onze licentie dekbedovertrekken staan de meest populaire daarvan afgebeeld! Zo hebben we vrolijke Snoopy dekbedovertrekken, grappige Minions dekbedovertrekken en stoere Paw Patrol dekbedovertrekken. Of wat dacht je van Peppa Pig, Spongebob of Angry Birds? Ouders van kleine kinderen zullen deze namen zeker herkennen en weten dat ze met een licentie dekbedovertrek hun kleine prins of prinses een groot plezier zullen doen!

Licentie dekbedovertrekken voor iedereen

Binnen deze categorie vallen niet alleen kinderdekbedovertrekken. Want ook merken als Coca Cola hebben een collectie dekbedovertrekken die zeker niet misstaan op een tiener, studenten of volwassen slaapkamer! Ook een Warcraft dekbedovertrek zul je niet snel aan je zoontje van zes geven, maar misschien wel aan je neef van 14. En een jonge meid doe je een groot plezier met een 5 Seconds of Summer dekbedovertrek. Want onder een 5SOS dekbedovertrek kun je niet alleen je favoriete muziek in stijl luisteren, maar droom je ook elke nacht over de coole looks en moves van Luke, Calum, Michael of Ashton!

Kortom: alle fans, van jong tot oud, vinden hun favoriete dekbedovertrek in de categorie Disney en licentie dekbedovertrekken!

Lees meer