Dekbedovertrek 240x220

dekbedovertrek 240x220 kopen

Dekbedovertrek 240x220

Een dekbedovertrek 240x220 wordt ook lits jumeaux genoemd. Een lits jumeaux dekbedovertrek is 40 centimeter breder dan een standaard 2 persoonsdekbedovertrek van 200x200/220 cm. Onder dit extra brede 2 persoonsdekbedovertrek ligt u dus altijd lekker warm onder de deken!

De maat van het lits jumeaux dekbedovertrek

Een dekbedovertrek lits jumeaux is altijd 240 cm breed en kan zowel 200 als 220 cm lang zijn. Dat is de lengtemaat zonder instopstrook. De instopstrook wordt in de lengte niet meegerekend, want daar komt geen vulling in. De meeste dekbedovertrekken lits jumeaux zijn 220 cm in plaats van 200 cm lang. Welke maat dekbedovertrek u nodig hebt, is afhankelijk van uw dekbed. Heeft u een lits jumeaux dekbed van 240 bij 200 centimeter of van 240 bij 220 centimeter? Mocht u twijfelen over het formaat dekbed dan kunt u het dekbed het beste even opmeten. Eerst in de breedte, dan in de lengte. Zo weet u zeker dat u een dekbedovertrek koopt dat goed past!

Dekbedovertrek 240x220 kopen

Wilt u een dekbedovertrek 240x220 kopen, dan vindt u bij ons een enorm aanbod aan verschillende dessins, kleuren, materialen en merken. Hoe vindt u nu uw ideale dekbedovertrek? Ten eerste is het belangrijk dat een dekbedovertrek lekker ligt. Voor het comfort speelt het materiaal de belangrijkste rol. Een dekbedovertrek van 100% katoen is bij vrijwel iedereen geliefd. Katoen is huid verdraagzaam en voelt lekker fris door de uitstekende ventilatie en het hoge absorptievermogen. Percal katoen is ook gemaakt van 100% katoen maar heeft een dichtere weving. Deze hogere draaddichtheid zorgt voor meer souplesse en een betere kwaliteit van de stof. Ook een luxe gevoel geeft glad en soepel katoen satijn. Satijn is niet het materiaal: katoen satijn bestaat namelijk uit katoengaren in satijnbinding. Dit zorgt voor de kenmerkende gladde en soepele stof. In de zomer voelt katoen satijn bovendien heerlijk koel. In de winter is een dekbedovertrek van flanel juist lekker warm. Flanel is gemaakt van katoen (soms met een deel polyester) en heeft een geruwd oppervlak dat heerlijk zacht aanvoelt. Dit oppervlak zorgt er tevens voor dat warmte goed wordt vastgehouden. U kunt ook kiezen voor een dekbedovertrek 240x220 van soepel en licht microvezel, luxe linnen, zacht jersey of een sterke mix van katoen en polyester (blended cotton).

Mooie dekbedovertrekken 240x220 kopen

Binnen de populaire maat 240x220 hebben we een groot aanbod dekbedovertrekken in onze webwinkel. Dat betekent een enorme keuze aan kleur en dessin! Zo vindt u zeker een dekbedovertrek 240x220 cm in uw gewenste stijl. Om wat makkelijker tot uw keuze te komen, kunt u het aanbod filteren op kleur. De kleur van een dekbedovertrek is behoorlijk bepalend voor de look. Een wit dekbedovertrek heeft bijvoorbeeld een heel andere uitstraling dan een paars dekbedovertrek. Door te filteren op kleur weet u zeker dat uw nieuwe dekbedovertrek 240x220 mooi past op de slaapkamer. Of maak met de filter een keuze uit 1 van de vele dessins; van bloemen tot een inspirerende tekst en van bijzondere fotoprint tot sportieve streepjes. Welke stijl, kleur of uitstraling u ook zoekt, in ons uitgebreide aanbod zal er zeker iets voor u tussen zitten!Heeft u een dekbed dat nog groter is en 260x220 of 260x200 cm meet? Neem dan een kijkje bij de Lits jumeaux XL dekbedovertrekken. Kleinere dekbedden van 220x200 cm passen in een 2 persoons dekbedovertrek.