Dekbedovertrek 240x220

dekbedovertrek 240x220 kopen

Dekbedovertrek 240x220

Een dekbedovertrek 240x220 heeft het formaat van lits jumeaux. Lits jumeaux is 40 centimeter breder dan een standaard 2 persoons dekbedovertrek van 200x220cm. Onder dit extra brede dekbedovertrek lig je dus altijd lekker warm!

Maat van lits jumeaux dekbedovertrek

Een dekbedovertrek lits jumeaux is altijd 240 cm breed en kan zowel 200 als 220 cm lang zijn. Dat is de lengtemaat zonder instopstrook. De instopstrook wordt in de lengte niet meegerekend, want daar komt geen vulling in. De meeste dekbedovertrekken lits jumeaux zijn 220 cm lang. Welke maat dekbedovertrek je nodig hebt, ligt aan je dekbed. Heb je een lits jumeaux dekbed van 240 bij 200 centimeter of van 240 bij 220 centimeter? Mocht je twijfelen over je formaat dekbed dan kun je het dekbed het beste even opmeten. Eerst in de breedte, dan in de lengte. Zo weet je zeker dat een dekbedovertrek koopt dat goed past!

Dekbedovertrek 240x220 kopen

In het formaat 240x220 hebben wij een groot aanbod dekbedovertrekken. Hoe vind je nu jouw ideale dekbedovertrek? Ten eerste is het belangrijk dat een dekbedovertrek lekker ligt. Voor het comfort speelt het materiaal van het dekbedovertrek de belangrijkste rol. Een katoen dekbedovertrek is bij vrijwel iedereen geliefd. Katoen is huid verdraagzaam en voelt lekker fris door de uitstekende ventilatie en het hoge absorptievermogen. Percal katoen is ook gemaakt van 100% katoen maar heeft een dichte weving. Deze hogere draaddichtheid zorgt voor meer souplesse en een betere kwaliteit van de stof. Nog een luxer gevoel geeft glad en soepel satijn. Satijn is niet het materiaal: satijn bestaat uit katoengaren in satijnbinding. Deze weving zorgt voor de kenmerkende gladde en soepele stof. In de zomer voelt katoen satijn bovendien heerlijk koel. In de winter is een flanellen dekbedovertrek juist lekker warm. Flanel is gemaakt van katoen (soms met een deel polyester) en heeft een heerlijk zacht oppervlak. Dit oppervlak zorgt ervoor dat warmte snel en goed wordt vastgehouden. Je kunt ook kiezen voor een dekbedovertrek van soepel en licht microvezel, luxe linnen, zacht jersey of een sterke mix van katoen en polyester (blended cotton).

Mooie dekbedovertrekken 240x220 kopen

Van de maat 240x220 hebben we een groot aanbod dekbedovertrekken in onze webwinkel. Dat betekent een enorme keuze aan kleur en dessin! Zo vind je zeker een dekbedovertrek van 240x220 cm dat je mooi vindt en goed in de slaapkamer past. Om wat makkelijker tot je keuze te komen, kun je ook het aanbod filteren op kleur. De kleur van een dekbedovertrek is behoorlijk bepalend voor de look. Een wit dekbedovertrek heeft bijvoorbeeld een heel andere uitstraling dan een paars dekbedovertrek. Door te filteren op kleur weet je zeker dat je nieuwe lits jumeaux dekbedovertrek mooi past op de slaapkamer. Of maak met de filter een keuze uit 1 van de vele dessins; van bloemen tot een inspirerende tekst en van bijzondere fotoprint tot sportieve streepjes. Welk lits jumeaux dekbedovertrek je ook zoekt, in ons uitgebreide aanbod zal er zeker iets voor je tussen zitten!

Heb je een dekbed die nog groter is en 260x220 of 260x200 cm meet? Neem dan een kijkje bij de Lits jumeaux XL dekbedovertrekken. Kleinere dekbedden van 220x200 cm passen in een 2 persoons dekbedovertrek.