Home Collection Dekbed opmaak hulp

Met de DEK-A-BED is het verschonen van je dekbedovertrek een fluitje van een cent. Een uitkomst voor wie het bed in zijn eentje verschoont of altijd loopt te vechten met het dekbed. DEK-A-BED houdt de hoeken van het dekbed in het dekbedovertrek vast terwi Lees meer
Artikelcode PS0275
€39,95
 • Webshop keurmerk
 • Achteraf betalen
 • LiveChat met helpdesk
 • Veilig betalen
 • Verzendkosten België: €6,95. Vanaf €75 gratis
 • Verzendkosten Nederland: €3,95. Vanaf €49,95 gratis

Zo vervang je je overtrek in 3 stappen:

 1. Plaats de dek-a-bed aan het linker- en rechterhoofdeinde onder je matras. 

  Handig is dat de twee hulpmiddelen hier gewoon kunnen blijven zitten. Je voelt er niks van en de volgende keer kun je stap 1 overslaan. 
 2. Steek de hoeken van je dekbed in de hoeken van je dekbedovertrek. Klem deze in de opening van de dek-a-bed en trek vervolgens goed aan.

  Deze stap vraagt enige coördinatie, dus opgelet. Allereerst moet je schone overtrek niet binnenstebuiten zitten.
  Als je de hoeken in elkaar hebt zitten, doe ze dan van onderaf in de dek-a-bed. Stevig aantrekken zorgt ervoor dat alles op z’n plek blijft en je niet opnieuw hoeft te beginnen.  
 3. Trek het overtrek over je dekbed. De dek-a-bed houdt het geheel voor je vast.

  In deze fase wordt het nut van de dek-a-bed je duidelijk! Terwijl de Dek-a-bed je overtrek met dekbed op zijn plaats houden, trek jij het overtrek er simpelweg overheen tot je beneden bent. Juichen, springen, een dansje doen en iedereen vertellen over deze geweldige uitvinding is toegestaan. 

 

 
Geen reviews gevonden