Klantenservice
0
Sluiten

Overige categorieën

Filters
    Mariëlle Blokzijl - Donderdag 24 April 2017

    Vier Pasen in stijl!

    We hebben een heerlijk lang Paasweekend voor de boeg. Vier vrije dagen bieden de gelegenheid om eens heerlijk uit te slapen, uitgebreid te ontbijten en tussen de buien door een frisse neus op te doen in het bos. Warm wordt het niet, dus des te meer reden om het huis eens gezellig aan te kleden in vrolijke paasstijl!

    Een paastafel in stijl

    Wat bij Pasen niet mag ontbreken, is het paasontbijt. Veel scholen bieden hun leerlingen op Witte Donderdag een feestelijk paasontbijt op school (al dan niet in pyjama) en in het paasweekend doen we dat thuis natuurlijk nog eens dunnetjes over! Met warme broodjes uit de oven, vers geperste sapjes, een zoete paasstol en natuurlijk een gekookt eitje. Om het paasontbijt extra feestelijk te maken, dek je de tafel in paasstijl. Maak bijvoorbeeld een speelse paastafel in vrolijk geel en zoete pasteltinten. Verf een eierdoos in dezelfde kleuren en leg daar de gekookte eitjes in, afgewisseld met decoratie kuikentjes in een eierschaaltje en gekleurde chocolade- of snoepeitjes. Een vaas vol kleurige tulpen zet je midden op de tafel. Je kunt ook losse narcisjes verspreid over de tafel leggen voor een extra speels effect. Of maak er juist een sjieke paastafel van met een spierwit tafelkleed. Het bestek leg je op stoffen servetten met daaromheen gebonden een lint. De sapjes serveer je in longdrinkglazen en koffie in je mooiste servies. En in plaats van je eigen eierdopjes te gebruiken, kun je een ei wikkelen in een mooi servet en die in een wijnglas presenteren. Of maak een klein ‘vogelnestje’ in een porseleinen kopje of mooi schaaltje, eventueel gedecoreerd met mooie witte en bruine veertjes. Sjiek!

    ontbijttafel pasen

     

    Paassfeer in huis

    De woonkamer kun je met een paar accessoires en decoraties eenvoudig in paasstijl aankleden. Zo zijn er nog volop voorjaarsbloemen om in huis te zetten voor een vrolijke lentesfeer. Kies paaseitjes uit met een bepaalde kleur en presenteer die op een bijpassend schaaltje. Hartstikke decoratief én smakelijk! Natuurlijk mag een paastak ook niet ontbreken. Aan deze tak van de kronkelhazelaar kun je kleine versieringen hangen, zelfgemaakt of uit de winkel. Ook een leuk idee is om de takken te omwikkelen met gekleurd garen. Ten slotte voeg je met zonnig gele sierkussens nog meer paassfeer aan je woonkamer toe. En omdat de kleur geel helemaal trendy is, kun je deze sierkussens ook laten liggen als Pasen weer voorbij is!

    sierkussens pasen

    Een slaapkamer in lentesfeer

    Met Pasen als inspiratie, kun je ook de slaapkamer van een fris en vrolijke lentesfeer voorzien. Je kunt hiermee allerlei kanten op. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige bloemen van de magnolia die zo kenmerkend zijn voor het voorjaar. Met een magnolia dekbedovertrek kun je hier nog veel langer van genieten. Of kies voor de trendkleur geel in de slaapkamer. Met een zonnig geel dekbedovertrek geef je de slaapkamer een frisse oppepper en wordt je iedere ochtend vol energie wakker! Ten slotte geeft een dekbedovertrek in pastel ook een echt lentegevoel. Ga bijvoorbeeld voor een trendy mint dekbedovertrek of kies voor een dekbedovertrek met een dessin uit verschillende pastel tinten. Prachtig voor Pasen, maar minstens zo mooi voor daarna!

    dekbedovertrekken pasen

    Lees het in onze blog

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »