Klantenservice
0
Sluiten

Overige categorieën

Filters
    Mariëlle Blokzijl - Vrijdag 28 November 2017

    Nieuwe dekbedovertrekken: soorten & stijlen

    Net als in de mode, komt er van beddengoed geregeld een nieuwe collectie uit. Weliswaar zijn dekbedovertrekken minder onderhevig aan trends als fashion, maar toch zien we in de loop van het jaar steeds nieuwe designs en innovatieve ontwerpen voorbijkomen! Nu de laatste collectie online staat, selecteerden we de mooiste nieuwe stijlen en soorten dekbedovertrekken van dit jaar.

    Dekbedovertrek met rits

    Nieuw op de markt en in onze collectie en zijn de dekbedovertrekken met rits. Deze dekbedovertrekken zijn voorzien van een rits aan de onderzijde en 1 lange kant. Daardoor kun het dekbedovertrek als het ware openvouwen en het dekbed erin leggen. Dit ingenieuze ontwerp maakt het bed opmaken een stuk eenvoudiger. Belangrijker nog, door het dekbedovertrek met rits kunnen ook mensen met aandoeningen als fibromyalgie, reuma en rugklachten zonder pijn hun bed opmaken! De rits is uiteraard netjes weggewerkt, zodat je er geen last van hebt met slapen. Wat ons betreft is de dekbedovertrek met rits één van de betere nieuwe dekbedovertrekken!

     

    Nieuwe dekbedovertrekken trend chique comfortabel

     

    Chique comfortabel

    Misschien wel de grootste interieurtrend van dit moment is de chique woonstijl. Denk aan rijkelijk aangeklede interieurs met een hoog gehalte aan weelderige stoffen, hoogpolig tapijt, veel sierkussens, plaids en poefjes. Samen zorgen ze voor een uiterst warm en comfortabel thuisgevoel met een vleugje glamour. Bij de chique comfortabel woontrend horen intense kleuren zoals wijnrood, donkerblauw, oker en diepgroen en luxe materialen zoals gekleurd natuursteen, fluweel, velours, zwart staal, messing en goud. In de dekbedovertrekken vertaalt deze trend zich naar rijkelijk gedecoreerd beddengoed: zoals de weelderige bloemenprints, chique paisley of oriëntaalse motieven op intense kleuren als bordeaux rood, nachtblauw of donkergroen van het merk Essenza. Maak het bed af met een aantal sierkussens en plaids van sierbont of zacht velours in bijpassende kleuren en je creëert een heerlijk luxe, comfortabele sfeer in de slaapkamer!

     

    Nieuwe dekbedovertrekken trend subtiele luxe

     

    Subtiele luxe

    Tegenhanger van de rijkelijk gedecoreerde dekbedovertrekken uit de chique comfortabele woonstijl, zijn de eenvoudige Premium dekbedovertrekken met subtiele bewerkingen. Vaak uitgevoerd in wit, lichtgrijs, ecru of crème, met fijnzinnige details zoals borduursel, broderie of luxe draad in zilver of goud. Weliswaar niet zo opvallend als de chique dekbedovertrekken, maar met een minstens zo hoog luxueus gehalte! Een mooi voorbeeld hiervan is het lurexdraad dat wordt gebruikt in het premium ESSENZA Lorenz dekbedovertrek. Met een zilveren of gouden lurexdraad werd een subtiel ruitpatroon door de stof geweven. Ook de elegante boord aan de voorzijde is afgewerkt in zilver of goud. Elegante dekbedovertrekken als deze geven een gevoel van subtiele luxe in de slaapkamer!

     

     

    Nieuwe dekbedovertrekken trend warm rustgevend

     

    Warm rustgevend

    Met dekbedovertrekken van zachte materialen, met harmonieuze kleuren en voorzien van eenvoudige dessins creëer je een oase van rust in de slaapkamer. Hierbij horen vergrijsde tinten en pastelkleuren, maar ook warme kleuren als oker en crème. Zachte materialen als flanel en sierkussens en plaids van schapenvacht, nepbont of grof breisel dragen bij aan het warme en knusse gevoel. Deze dekbedovertrekken hebben een rustgevende uitstraling en kunnen een eenvoudig grafisch dessin hebben, een harmonieuze natuurlijke print of zijn helemaal effen. In zo'n warme, rustgevende slaapkamer kun je deze winter heerlijk cocoonen!

    Lees het in onze blog

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »