Klantenservice
0
Sluiten

Overige categorieën

Filters
    Mariëlle Blokzijl - Donderdag 29 Juni 2017

    Musthaves voor een mooie zomer

    Of je nu op vakantie gaat, festivals gaat bezoeken, gaat kamperen of bij huis blijft; met deze musthaves beleef je nog meer plezier aan de zomer!

    Plaids voor lange zomeravonden

    Die lange zomeravonden in de tuin zijn toch de mooiste van het jaar. Na een warme dag is het heerlijk om van de koele avondlucht en de rust te genieten. Of na een gezellige barbecue lang nazit met vrienden en een glas wijn. Totdat die koel lucht wat kil gaat aanvoelen op je warme huid. Geen reden om je naar binnen jagen! Met een plaid over je benen of over je schouders en armen houd je het de hele avond behaaglijk. Helpt ook goed tegen de muggen! Overdag leg je de plaids op het zitvlak van je tuinmeubilair om lekker zacht te kunnen zitten. Of hang ze decoratief over de leuning. Zo breng je meteen extra sfeer en kleur op je terras.

    Musthaves voor de zomer plaids

     

    Vakantie thuis met strand dekbedovertrek

    Wat geeft een beter vakantiegevoel dan het strand? En als je deze zomer niet naar het strand toe gaat, dan breng je het strand gewoon bij jou thuis! Met een realistische fotoprint van een tropisch strand op je dekbedovertrek creëer je thuis je eigen beach vibes. En omdat realistische fotoprints op dekbedovertrekken helemaal de trend zijn, kun je uit allerlei afbeeldingen kiezen. Is het te warm om onder een dekbed te liggen? Haal dan gewoon je dekbed uit het overtrek. Zo lig je lekker koel en kun je toch genieten van het fijne strandgevoel, gewoon in je slaapkamer!

     

     Musthaves voor de zomer strand dekbedovertrek

     

    Hamamdoek voor op reis

    Dé musthave van deze zomer is de hamamdoek. Deze multifunctionele, grote doek is eigenlijk een strandlaken 2.0. Niet dat er iets mis is met een heerlijk zacht en groot strandlaken. Maar als je op reis of naar een festival gaat, neem je een hamamdoek nét iets makkelijker mee. Deze lichte doek kun je namelijk heel compact opvouwen. Een hamamdoek is net zo fijn om op te liggen of te zitten als een strandlaken en je kunt je er prima mee afdrogen. Voordeel is dat er geen zand aan blijft plakken en hij snel weer droog is. Een hamamdoek wikkel je net als een sarong even makkelijk om je heen als je naar het water loopt. Of sla hem om je schouders als bescherming tegen de felle zon, neem hem mee in het vliegtuig tegen de koude airco en leg hem over plastic terrasstoelen en voorkom vastplakkende benen. Ten slotte ziet een hamamdoek er ook gewoon hip uit. Ga je dus naar het strand, camping, zwembad of festival: vergeet vooral je hamamdoek niet!

     

     Musthaves voor de zomer hamamdoek

     

    Sierkussens voor een trendy terras

    In de zomer breng je het liefst elke vrije minuut door op je terras of balkon. Met trendy sierkussens maak je het hier extra gezellig én comfortabel. Kies bijvoorbeeld voor zomerse tinten als roze, geel en mint, een realistische fotoprint van strand en zee of de hippe flamingo. Met deze zomerse sierkussens tover je elke tuin en ieder balkon in een handomdraai om tot een trendy terras!

     

    Musthaves voor de zomer sierkussens

     

    Lees het in onze blog

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »