Klantenservice
0
Sluiten

Overige categorieën

Filters
    Mariëlle Blokzijl - Woensdag 28 September 2015

    Fun in the bedroom met Covers & Co!

    Wij vinden dat de slaapkamer niet alleen een plek is om te ontspannen en uit te rusten, maar waar je ook kunt lachen en plezier maken. En dat geldt helemaal voor de kinderslaapkamer! Het bedmodemerk dat die ongedwongen, vrolijke slaapkamersfeer perfect uitdraagt, is Covers & Co. Hier vind je leuke dekbedovertrekken, sierkussens en plaids met heel veel vrolijkheid voor jou en je kids!

    Fris en vrolijk

    De collectie van Covers & Co staat bol van frisse dekbedovertrekken, originele sierkussens en trendy plaids met een grappige twist. Zo zijn wij fan van het ‘ingegespte’ stoere dekbedovertrek ‘Buckle Up’. Deze heeft een print van allemaal leren riemen op een witte achtergrond, met strakke grijze horizontale strepen aan de binnenkant. Zo stoer als dit dekbedovertrek eruit ziet, zo dromerig is het in fris wit met citroengeel en zachtroze uitgevoerde dekbedovertrek ‘Palm’. Op een vervaagde afbeelding van palmbomen staat ‘Let’s Get Lost’. Dat lijkt ons een prima voorstel als wij ‘s avonds onder dit dekbed duiken!

      

    Likkebaardende leeuw

    Als je kleine goed slaapt, doe jij dat ook. En met de kinderdekbedovertrekken van Covers & Co wordt slapen een feest! Wat dacht je bijvoorbeeld van de roze ‘Pineapple Panda’ en de blauwe ‘Lemon Lion’ dekbedovertreksets voor stoere meisjes en jongens? De grappige panda knabbelt aan een ananas en heeft een fruitschaal op zijn hoofd. De coole leeuw draagt een bril en verkoopt al likkebaardend citroenen. Zo knuffelbaar waren wilde dieren nog nooit! Op de achterzijde van dit dekbedovertrek schitteren zwarte ananassen of citroenen op een witte ondergrond. Stoer en schattig tegelijk; net als je kleine knul of meid!

    Coole kussens

    Kinderen zullen veel ook plezier beleven aan de sierkussens van Covers & Co. Soms steken er oren of een staart uit, of het kussen heeft dezelfde vorm als de afbeelding. Zo is het sierkussen ‘Snow’ vormgegeven als de snuit van een ijsbeer met bovenop ‘echte’ oren. Deze lieve ijsbeersnuit is lekker groot en zacht, om fijn mee te knuffelen en leuk mee te spelen. Stoer en realistisch is het vintage groene kussen ‘Backpack’. Met de leren gespen en buttons lijkt dit kussen net een echte rugzak. Wellicht minstens zo leuk voor de avontuurlijke papa’s en mama’s!

     

    Teenage dreams

    Heb je oudere kinderen? Ook zij zullen ongetwijfeld enthousiast reageren op de dekbedovertrekken en kussens van dit merk, want Covers & Co lijkt precies te weten wat ze leuk vinden. Zoals voor de meiden het dekbedovertrek ‘Wildy’. Dit stoere, stylish dekbedovertrek brengt de festival fever naar de slaapkamer. Het modieuze dessin met zwart-roze panterprint heeft een duidelijke boodschap: you are young, wild and free! Dezelfde blije festivalsfeer draagt ‘Boho’ uit in unisex stijl. Op een mintgroene achtergrond met subtiele witte tie dye print staat in rode stencil letters ‘La Vie Bohème’ te lezen. De achterzijde is bezaaid met rood/blauwe veren tegen een witte achtergrond. Mooie bedmode voor alle avontuurlijke jongeren die midden in het leven staan.

    Covers & Co heeft voor elke leeftijd wel iets vrolijks, moois en eigenzinnigs te bieden. Bekijk onze collectie snel en breng ook meer fun in the bedroom!
     

    Lees het in onze blog

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »