Klantenservice
0
Sluiten

Overige categorieën

Filters
    Mariëlle Blokzijl - Vrijdag 29 September 2019

    Natuurlijk mooi overtrek!

    Mooie dekbedovertrekken uit de natuur

    Iedereen weet welke uitwerking de natuur op ons heeft. Na een boswandeling of een dagje aan het strand voel je je heerlijk rustig en ontspannen. Nu kun je die kalmerende werking van de natuur ook voelen in je eigen slaapkamer! Deze mooie dekbedovertrekken uit de natuur zijn namelijk echt uniek. De hoes is voorzien van een super realistische fotoprint uit de natuur, over de gehele buitenkant en binnenkant. Daardoor voelt het net of je op een echt mostapijt ligt of onder de blote sterrenhemel slaapt!

     

       Mooi dekbedovertrek met mos

     

    Mos, hooi, stro, alpenweide, strand of sterrenhemel

    Deze mooie dekbedovertrekken zijn met verschillende prints verkrijgbaar. Je kunt kiezen voor mos, hooi, stro, alpenweide, strand of sterrenhemel. Elke print is haarscherp, in fantastische kleuren en zeer gedetailleerd afgedrukt op het overtrek. Daardoor lijkt het echt net alsof je in het bos, aan het strand, in de bergen of op de boerderij bent - met de kalmerende uitwerking van dien. Wil je dit effect nog verder versterken, dan zijn er ook bijpassende hoeslakens te koop. 

     

    Mooi dekbedovertrek strand Mooi dekbedovertrek sterrenhemel

     

    Interactieve fotoprint

    In de fotoprint van elk overtrek valt van alles te ontdekken. Er zitten namelijk kleine bewoners en bijzondere voorwerpen in verstopt. Zo kun je in de hooiberg een speld verwachten en heeft iemand op het strand zijn trouwring verloren. Dat maakt deze hoezen ook voor kinderen super interessant! Nog leuker wordt het met de speciale app. Deze is gewoon te downloaden in de Playstore en brengt de print nog verder tot leven…

     

    Tijdloos

    Deze mooie dekbedovertrekken uit de natuur zijn gemaakt van hoge kwaliteit katoen satijn met Oeko-Tex certificaat. Dit betekent dat het materiaal duurzaam is geproduceerd met zo min mogelijk chemicaliën. De hoes is te sluiten met een blinde rits en wordt geleverd in een prachtige bijpassende tas. De hoge kwaliteit in combinatie met de tijdloze print zorgt ervoor dat je van deze overtrekken echt jarenlang kunt genieten. En zou je deze bijzondere prints het liefst ook buiten de slaapkamer willen bewonderen? Dan zijn er ook bijpassende sierkussens, tafellopers, tafellakens, servetten en placemats te koop!

     

    Bekijk de hele collectie hier

    Lees het in onze blog

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »