Klantenservice
0
Sluiten

Overige categorieën

Filters
    Mariëlle Blokzijl - Maandag 20 Februari 2017

    Zomer met Esprit & Essenza!

    Zonnig Esprit

    Esprit staat voor stijlvol én voor zonnig. Misschien heeft dat te maken met de roots van dit Amerikaanse modelabel die in Californië liggen. Of de jeugdige en frisse stijl waarin het label altijd weer haar collecties uitbrengt! Ook de dekbedovertrekken van Esprit voor komend seizoen blinken uit in vrolijke dessins en zomerse kleuren, zoals koraal, zeegroen, geel, oranje en aqua. Stippen, bloemen en grafische dessins overspoelen elk dekbedovertrek en geven je slaapkamer een trendy, elegante of vrolijke look. Door het gebruik van hoogwaardig katoen satijn stralen de kleuren nog meer en komen prints optimaal tot hun recht. Bovendien voelt dit heerlijk zacht en soepel aan op de huid - en lekker koel in de zomer.

     

    Trendy dessins en bijzondere details

    Esprit is een kwaliteitsmerk en dat uit zich in aandacht voor details en eigentijdse ontwerpen.  Zo doet het koraal roze dekbedovertrek Dana denken aan het einde van een warme zomerdag. Het ontwerp van horizontale banen lijkt eenvoudig, maar details als kleine stippeltjes (die ook de achterzijde sieren) en de geschilderde look maken het ontwerp toch bijzonder. En met het gebruik van lijntekeningen (zoals op het zwart/witte bloemendekbedovertrek Mayla), een ombre kleurverloop (zoals op het blauw/witte dekbedovertrek Hilo), verfijnde patronen (zoals de stippels op het dekbedovertrek Dila) en grafische dessins (zoals op het bolletjesdekbedovertrek Dakoy) laat Esprit zien bovenop de trends te zitten!

     

    Esprit dekbedovertrekken zomer 

     

    Stylish de zomer in met Essenza

    Net als Esprit vertaalt Essenza trends uit de mode- en woonwereld in stijlvolle dekbedovertrekken van mooie, comfortabele stoffen. De Trendlijn van Essenza staat dan ook bol van modieuze kleuren en dessins. Met dekbedovertrek Nova geef je de slaapkamer echt een zomerse boost! De strakke vlakverdeling beantwoordt helemaal aan de geometrische trend, terwijl kleuren als aqua, fuchsia, groen en oranje de slaapkamer in knallen. Of ga voor stijlvolle zachtheid met dekbedovertrek Jewels. Het dessin is geïnspireerd op de vormen van schitterende edelstenen met heldere, zachte blauwe, groene en roze kleuren. De achterzijde van het dekbedovertrek is zachtroze met een fijn ton-sur-ton stippenpatroon. Of breng de sfeer van een tropische oceaan de slaapkamer in met Essenza dekbedovertrek Rye. Met een grafisch streepjespatroon in verschillende tinten blauw met geel en oranje lijkt het dekbedovertrek wel te golven, als een helderblauwe oceaan tijdens zonsondergang... Om heerlijk bij weg te dromen!

     

    Essenza zomer dekbedovertrekken

     

    Of je nu gaat voor knallende kleuren of zacht pastel, fijne stippen of grafische blokken; met een dekbedovertrek uit de nieuwste trendcollecties van Esprit of Essenza breng je de zomer je slaapkamer in!

     

     

    Lees het in onze blog

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »