Klantenservice
0
Sluiten

Overige categorieën

Filters
    Mariëlle Blokzijl - Vrijdag 19 September 2017

    Tover kerstsfeer in je slaapkamer met een kerst dekbedovertrek

    Komen bij jou de kerstkriebels ook al opzetten? Met prachtige winterse decoraties, zoals kaarsen op tafel, kransen aan de muur, decoratieve sfeerverlichting en warme kussens en dekens op de bank, creëer je nu al die fijne kerst ambiance in huis. Natuurlijk vergeet je ook de slaapkamer niet! Met een kerst dekbedovertrek voorzie je het interieur van instant kerstsfeer. Een kleine toevoeging voor een groots effect.

    Een hartverwarmende winterse slaapkamer

    De dagen worden korter, de loodgrijze lucht laat geen streepje zonlicht door en de blaadjes vliegen je om de oren. Het is weer de mooiste tijd van het jaar… om lekker in huis te blijven en vroeg onder de wol te kruipen! Maak daarom ook je slaapkamer extra sfeervol en gezellig. Met een kerst dekbedovertrek is dat heel eenvoudig. In één handeling tover je de slaapkamer om tot hartverwarmend winterpaleisje. Of je nu houdt van traditioneel kerstrood of liever slaapt onder een sneeuwwit dekbedovertrek; een kerst dekbedovertrek is in allerlei stijlen verkrijgbaar. Verrassend stoer, grappig of juist stijlvol: hieronder vind je een kleine impressie.

    Traditioneel rood kerstdekbedovertrek

    Dé kleur die je met kerst associeert is rood. Een klassiek rood dekbedovertrek brengt je dan ook meteen in kerstsfeer! Zeker als de kerstman er ook nog eens is op afgebeeld. Voor een vleugje romantiek in de slaapkamer zorgt het rode dekbedovertrek met de witte guirlandes en harten met de tekst ‘Kiss me under the mistletoe’. Ook de Schotse Ruit past perfect in de klassieke kersttraditie. Op het dekbedovertrek met een all-over print van schotse ruiten zorgt de tekst ‘Baby it’s cold outside’ voor extra kerstsfeer!

    Rood kerst dekbedovertrek met wit hartRood kerstdekbedovertrek kerstmanRood kerstdekbedovertrek schotse ruit

    Sfeervol sneeuwwit dekbedovertrek

    Is rood niet jouw kleur? Geen probleem: ook een winters wit dekbedovertrek brengt kerstsfeer op de slaapkamer. Wit is de kleur van sneeuw en dat past natuurlijk perfect bij kerst. Bovendien zijn deze witte kerst dekbedovertrekken voorzien van sfeervolle prints die een warm kerstgevoel oproepen. Het witte dekbedovertrek met een fotoprint van een besneeuwde dennenboom in een winters bos staat stijlvol op elke slaapkamer. Onweerstaanbaar is het dekbedovertrek met husky puppies bij een slee vol kerstcadeaus. Hoe schattig! En wat dacht je van twee elanden in de sneeuw met een klein kerstboompje tussen hen in? Sneeuw voelde nog nooit zo hartverwarmend!

     

    Wit kerst dekbedovertrek dennenboom Wit kerst dekbedovertrek husky Wit kerst dekbedovertrek eland

    Dieren in de hoofdrol

    Minstens zo hartverwarmend zijn de kerst dekbedovertrekken met daarop de mooiste en schattigste dieren in de hoofdrol. Het tafereel van een klein meisje die een ijsbeer knuffelt in de sneeuw is simpelweg sprookjesachtig mooi. Voor een vrolijke noot zorgt de parmantige Westie Terrier, uitgedost met kerstmuts en sjaal, die met zijn witte koppie prachtig afsteekt tegen de donkerblauwe achtergrond. Mag het wel iets ruiger? Dan zal de wilde grizzly beer met zijn door sneeuw bedekte vacht je zeker weten te imponeren!

     

    Dieren kerst dekbedovertrek ijsbeer Dieren kerst dekbedovertrek welshie terrier  Dieren kerst dekbedovertrek grizzly

    Vrolijke kerst dekbedovertrekken voor kinderen

    Ten slotte vergeten we ook de kinderkamer niet! Eén ding is zeker: met een kerst dekbedovertrek doe je kinderen een groot plezier. Want welk kind is er nu niet dol op winter, sneeuw, kerst en al die leuke, vrolijke en schattige figuren die erbij horen? Op de kerst kinderdekbedovertrekken komen dan ook horden koddige pinguïns, vrolijke sneeuwpoppen en natuurlijk de kerstman voorbij. Oudere kinderen zullen het Kerst Smiley dekbedovertrek met grappige emoticons in kerstsfeer op een zwarte achtergrond ongetwijfeld kunnen waarderen. Deze kinderdekbedovertrekken maken de kinderkamer extra gezellig!

     

    Kerst kinderdekbedovertrek pinguins Kerst kinderdekbedovertrek kerstman Kerst kinderdekbedovertrek emoticons

    Sluit de koude buitenwereld dus maar buiten en breng de warme kerstsfeer naar binnen met je favoriete kerst dekbedovertrek. Tot de dag van kerst zul je elke avond gaan slapen met een lach op je gezicht!

    Lees het in onze blog

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »