Klantenservice
0
Sluiten

Overige categorieën

Filters
    Mariëlle Blokzijl - Dinsdag 28 September 2015

    Hoera! Het is (bijna) herfst!

    De herfst doet met veel wind en regen zijn intrede in Nederland. Hoewel we nog enkele mooie nazomerdagen in het verschiet hebben, komen met het natte weer en de vallende eikeltjes onvermijdelijk de eerste herfstkriebels opzetten. Oftewel: tijd om te cocoonen! Dus kruip met een superzachte plaid op de bank, zet je favoriete serie op non-stop, houd koekjes en thee binnen handbereik en je zult zeggen: Hoera! het is herfst!

    Knus in huis

    Oké, als je ‘s ochtends in het donker je warme bed moet verlaten om in weer en wind naar je TL-verlichte kantoor af te reizen, in de wetenschap dat je die ook weer in het donker zult verlaten, sta je niet te juichen. Het vooruitzicht om straks weer thuis te komen, sleept je dan de dag door. Vooral als je je huis tijdens deze donkere maanden extra knus en gezellig maakt. Kaarsjes zijn hierbij uiteraard onontbeerlijk, maar wat dacht je van een fijne plaid of mooie kussens voor op de bank? Op die plek breng je immers veel tijd door, dus maak die extra comfortabel en mooi!

     

    Sfeer in de slaapkamer

    Ook je slaapkamer kan in de herfst en winter wat extra aandacht gebruiken. Ten eerste omdat die winterklaar gemaakt moet worden. Je kunt het winterdekbed dus weer tevoorschijn halen. Een plaid of sprei brengt niet alleen warmte, maar ook sfeer in de slaapkamer. Ten tweede zijn de nachten langer en zul je eerder naar bed gaan dan in de zomer. Waarom niet investeren in een nieuw dekbedovertrek met sierkussens om de boel op te vrolijken?


       

    Woontrends herfst 2015

    Bij het herfstseizoen horen warme kleuren, aardetinten en natuurlijke materialen. Dat vind je grotendeels terug in de trends voor dit seizoen. Nog steeds zijn prints met een hert en andere bosdieren populair en die vind je dan ook veelvuldig terug op woonaccessoires zoals kussens, plaids en dekbedovertrekken.

     

    Verder zie je dit najaar de volgende woontrends:

    - Natuurlijk wonen.
     Door de grote financiële en maatschappelijke onrust in de wereld snakken we allemaal naar rust en veiligheid. En wat biedt er meer sereniteit dan de natuur? Door botanische prints en natuurlijke materialen in het interieur te verwerken, brengen we dat vredige gevoel naar binnen. Kamerplanten mogen hierbij uiteraard niet ontbreken. Ze zorgen niet alleen voor sfeer en kleur, maar zijn ook nog eens heilzaam voor het binnenklimaat.
     

    - Koper en goud. Prachtige warme kleuren die zorgen voor een perfect herfstgevoel. Koper is al langere tijd in opkomst en wordt nu vergezeld door goud. Toegepast in detail bij bijvoorbeeld de poten van een bank, of als blikvanger, bijvoorbeeld als grote staande lamp. Combineren van goud en koper kan bovendien prima.
     

    - Ambachtelijk en handgemaakt. Ben je een beetje creatief? Dan is deze trend jou op het lijf geschreven! Handgemaakte producten zoals gebreide of gehaakte woonaccessoires, ambachtelijk gebakken potten en vazen en geweven manden zijn uitermate populair. Je kunt die in alle woonwinkels kopen, maar als je ze zelf kunt maken, ben je veel origineler én goedkoper uit!
     

    - Futuristisch wonen. De vierde trend die min of meer recht tegenover de drie andere interieurtrends staat, is de futuristische woontrend. Centraal hierin staat creatief gebruik van kleur en vorm. Denk aan het combineren van verschillende (felle) kleuren en geometrische vormen in woonaccessoires of juist het gebruik van één knalkleur op de wand. Combineer kleur en vorm door geometrische dessins in verschillende kleuren op een deel van de wand aan te brengen. Bij deze trend geldt: laat je creativiteit de vrije loop en wees niet bang voor kleur.

     

    Cocoon tips

    Nu je interieur knus, gezellig en helemaal klaar is om je tijdens de donkere maanden in terug te trekken, reiken we je graag nog wat hulpmiddelen aan om optimaal te kunnen cocoonen! 
     

    - Netflix. Onbeperkt en achter elkaar door al je lievelingsseries kijken! Laat de hagel maar tegen de ruiten slaan, Netflix voert je mee naar een totaal andere wereld.
     

    - Comfi kleding. Joggingbroek, onesie of hysterisch huispak: trek iets comfortabels aan waar jij je het meest relaxt in voelt. Warme sokken of sloffen mogen uiteraard niet ontbreken. Zo krijg je geen koude voetjes als je even je snoepvoorraad moet aanvullen.
     

    - Comfort food. Iets lekkers hoort erbij. En dat mag zo gezond of ongezond als je zelf wil. Dus of je nu kiest voor die goddelijke roomboterkoekjes of een heerlijk verse vruchtensmoothie; geniet ervan! Tegenwoordig zijn er trouwens oneindig veel ‘goede’ varianten op allerlei baksels. Dus als je van bakken houdt: maak zelf een verantwoorde carrot cake, bewust bananenbrood of calorie-arme chocoladetaart om onbezorgd van te kunnen smullen. Bovendien zorgen de heerlijke geuren die uit je oven komen voor een instant cocoon upgrade. 
     

    Dus laat de wind maar waaien…. We wensen je een heerlijk knusse en sfeervolle herfst!
     

    Lees het in onze blog

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »