Klantenservice
0
Sluiten

Overige categorieën

Filters
    Mariëlle Blokzijl - Dinsdag 25 September 2015

    Met Essenza het najaar in

    Eens in de zoveel tijd is je slaapkamer toe aan een opfrisbeurt. Het najaar is daarvoor het uitgelezen moment. Dit is hét seizoen waarin je meer tijd onder de wol gaat doorbrengen. Verwen jezelf daarom nu met een nieuwe slaapkamerlook. En dat hoeft echt niet veel voeten in aarde te hebben. Met de nieuwe collectie dekbedovertrekken van Essenza tover je jouw slaapkamer in een handomdraai om in een frisse, fashionable droomkamer!

    Essenza

    Het merk Essenza is een ideale keus om je slaapkamer een mini make-over te geven. In de eerste plaats omdat de dekbedovertrekken van Essenza in veel verschillende stijlen en kleuren verkrijgbaar zijn. De ontwerpen zijn stylish en eigenzinnig: een unieke interpretatie van de laatste trends. Met Essenza sierkussens en plaids kun je een look helemaal af maken of juist verschillende stijlen op een leuke manier met elkaar combineren. Liever een tijdloos design? Met de Casual lijn biedt Essenza dekbedovertrekken met een meer basic uitstraling. En last but not least: alle dekbedovertrekken zijn van bijzonder hoge kwaliteit en leverbaar in verschillende maten eenpersoons (140x200/220), tweepersoons (200x200/220) en lits-jumeaux (240x200/220).

    Welke stijl kies jij?

    Welke look spreekt jou het meeste aan? Een futuristische kleurrijke mix of houd je juist van een onderkoelde Nordicsfeer? Voor iedere stijl biedt Essenza de mooiste dekbedovertrekken en bijpassende plaids en sierkussens. Tussen de volgende vier uiteenlopende trendthema’s uit de Essenza collectie Herfst/Winter 2015 zit ongetwijfeld ook iets wat jou vrolijk maakt!

     

    - Feel the future
    Met de futuristische trend breng je expressieve kleuren en abstracte prints in je slaapkamer. Misschien overbodig te vermelden dat het dekbedovertrek in dit trendthema een echte eyecatcher is! Combineer deze blikvanger met effen plaids of sierkussens, of juist met nog een uitgesproken print of kleur. Creatieve combinaties staan namelijk centraal in deze interieurtrend!
     

    Bijpassend dekbedovertrek: Vance. Dit bonte dekbedovertrek van katoen satijn voert met zijn abstracte print in vele kleurschakeringen een vlammend betoog voor meer kleur in de slaapkamer! Verkrijgbaar in de kleurstellingen multi, rood en (het wat behoudender) aqua. Op zoek naar nog meer kleur? Essenza heeft ook een gelijknamig sierkussen in dezelfde stijl. Of kies voor een effen kussen in een uitgesproken kleur uit de uitgebreide basiscollectie.
     

    - Koel Nordic
    Dit is een moderne stijl met koele en vergrijsde kleuren. Prints van dromerige landschappen of ruige natuur zorgen voor een dromerig of juist stoer gevoel. Denk aan sneeuw, elanden, bergen, bomen, blank hout, ongerepte natuur…. Zie je het al voor je?
     


    Bijpassend dekbedovertrek
    : Lumi. Een dekbedovertrek van katoen satijn met een prachtige allover print van een sneeuwlandschap in koele tinten. Door de los gewoelde sneeuw op de voorgrond en de boomsilhouetten in de ongerepte sneeuw op de achtergrond lijkt het of je het landschap zo binnen kunt stappen. De binnenzijde met een vergrijsd paars weefpatroon geeft een mild contrast. Mooi te combineren met een zachte witte plaid of sierkussen van imitatiebont.
     

    - Botanisch binnen
    Breng de natuur in huis! Waren gebloemde dekbedovertrekken vroeger uitsluitend voorbehouden aan heel jonge meisjes of dames op leeftijd, tegenwoordig zijn prints van bloemen, blaadjes en bomen helemaal hip. Geen wonder, want in deze tijden van economische en maatschappelijke onrust hebben we steeds meer behoefte aan rust en groen om ons heen.
     



    Bijpassend dekbedovertrek
    : Verdi. Dit dekbedovertrek heeft met zijn vintage bloemenprint op een zachtgroene ondergrond een rustgevend effect; hieronder zul je vast en zeker slapen als een roosje! De binnenzijde van het dekbedovertrek is uitgevoerd in vergrijsd groen. Onder dezelfde naam heeft Essenza een katoen velvet sierkussen met uitvergrote bloemenprint in de collectie.
     

    - Modern klassiek
    Some things never grow old. Klassieke motieven als strepen-, paisley- en ruitendessins zijn onverwoestbaar. Door moderne kleuren te gebruiken, passen deze klassiekers ook in de meest trendy slaapkamer.
     

    Bijpassend dekbedovertrek: Filan. Op dit dekbedovertrek van katoen satijn staat een klassiek paisleymotief afgebeeld. Door de moderne kleurstelling van roze of parelmoer in combinatie met het witte of zwarte dessin doet het totaal niet oubollig aan. De binnenzijde heeft een verfijnd streepjesmotief in lichtroze, donkerroze of wit. Verrassend stijlvol!
     

    Hopelijk hebben we je met deze ideeën genoeg inspiratie gegeven om je slaapkamer een mooie mini make-over te kunnen geven! We wensen je veel plezier en… sweet dreams.
     

    Lees het in onze blog

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »