Klantenservice
0
Sluiten

Overige categorieën

Filters
    Mariëlle Blokzijl - Donderdag 28 September 2019

    Warm bed voor de winter

    Ben jij een koukleum of lig je in de winter graag lekker vroeg op bed? Dan is een teddy dekbedovertrek je op het lijf geschreven! Deze huidstrelende hoezen maken je bed namelijk nog behaaglijker en voelen altijd heerlijk warm. De stof van teddy dekbedovertrekken is te vergelijken met fleece, maar dan pluiziger. Teddy is net als fleece kampioen in warmte vasthouden. Daardoor hoef je ‘s winters nooit meer onder de koude dekens te stappen of wakker te worden van koude voeten!

    Lekker slapen in koude winternachten

    In de winter is het soms een hele toer om het bed behaaglijk warm te houden. Door de lage temperaturen wordt het steeds kouder in de slaapkamer en kan je slaap zelfs door die kou verstoord worden. Terwijl lekker slapen in de winter juist zo belangrijk is! Katoenen dekbedovertrekken zijn wat dat betreft niet ideaal voor dit seizoen. Door het gladde oppervlak en de ventilerende eigenschappen (wat in de zomer hartstikke fijn is) voelt een hoes van katoen al snel koel aan. Als je het in bed moeilijk warm krijgt of het snel koud hebt, kun je in de winter daarom beter niet voor katoen kiezen.

    Warm flanellen dekbedovertrek

    Flanel is wel een geschikte keuze voor de winter. Flanellen dekbedovertrekken zijn lekker dik en zacht. De stof is gemaakt van katoenvezels, soms in combinatie met polyester. Doordat het oppervlak is geruwd, voelt een flanellen hoes heel zacht aan. Daarbij neemt flanel de lichaamstemperatuur snel over. Een bed met flanellen dekbedovertrek wordt in de winter meteen lekker warm en kan die warmte ook goed vasthouden. Zodat je niet meer wakker hoeft te worden met ijsklompjes als voeten!

    Warm onder een teddy dekbedovertrek

    Nog warmer en zachter dan een flanellen dekbedovertrek is een dekbedhoes gemaakt van teddy. Teddy is een soort fleece stof, gemaakt van 100% polyester. Het oppervlak voelt superzacht aan, als een knuffeldeken. Teddy dekbedovertrekken weten het bed nog beter op een aangename temperatuur te krijgen en te houden. De stof is lekker dik zonder zwaar te zijn, zodat je onder een lichte deken kunt liggen terwijl het toch heerlijk warm aanvoelt. Met een teddy dekbedovertrek lig je nooit meer bibberend in bed!

    Wat ons betreft zijn teddy dekbedovertrekken de meest warme winter dekbedovertrekken. Met hun effen kleur in de mooiste tinten zien deze overtrekken er ook nog eens mooi uit en brengen ze een rustige knusse sfeer op de slaapkamer. Met een teddy dekbedovertrek ben je helemaal klaar voor de winter!

    Bekijk hier de teddy dekbedovertrekken collectie!

    Lees het in onze blog

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »