10 February 2017
Breng romantiek in de slaapkamer
Valentijnsdag.... Voor iedereen met een stille liefde hét moment om je gevoelens kenbaar te maken. En als single ben je stiekem toch wel erg benieuwd wat deze dag zal opleveren. Spannend! Voor stelletjes is Valentijnsdag vooral een mooie gelegenheid om wat extra aandacht aan elkaar te besteden. En waar kan dat beter dan in de slaapkamer…? Hierbij onze tips om meer romantiek in de slaapkamer te brengen; niet alleen op Valentijnsdag, maar gedurende het hele jaar!

Een romantische slaapkamer


Om in romantische stemming te komen, zorg je natuurlijk voor een romantische sfeer. Dus geen sokken op de grond, een onopgemaakt bed of felle plafondverlichting, maar een nette slaapkamer met een schoon bed en dimbaar licht, schemerlampjes of heerlijk geurende kaarsen. Voor deze gelegenheid maak je het bed op met een romantisch dekbedovertrek, één met hartjes of een chique dekbedovertrek in de stijl van een luxe hotelkamer. Maak het helemaal of door rozenblaadjes over het bed te strooien!


In de stemming


Valentijnsdag valt dit jaar op een gewone werkdag, dus aan het begin van de avond moeten jullie misschien eerst even omschakelen. Het diner is daar het uitgelezen moment voor. Dek de tafel extra mooi en zet een lekkere fles wijn en brandende kaarsen op tafel. Je kunt het lievelingseten van je geliefde bereiden, maar als je lang in de keuken moet staan, kun je misschien beter iets afhalen. Des te meer quality time met je geliefde! Of pak het origineel aan en maak er een picknick van! Gewoon in de woonkamer, met een zachte deken en veel mooie kussens op de grond. Steek de haard aan en zorg voor allerlei kleine hapjes die je elkaar kunt voeren. Romantiek gegarandeerd!


Massage in bed


Als je je geliefde echt wilt verwennen en helemaal laten ontspannen, dan is een massage met massage olie een echte aanrader. Zorg voor een warme slaapkamer en sfeervolle verlichting. Leg ook een grote, zachte handdoek op bed, zodat je geen vlekken van de olie in je mooiste beddengoed krijgt. Kies voor een massage olie met een zwoele geur zoals rozen of ylang-ylang. Let op: als je partner allergisch is voor noten, gebruik dan geen olie op basis van arachide, macadamia, jojoba of amandel. Warm de olie op tussen je handen en je kunt heerlijk  soepel over de huid bewegen voor een ontspannende massage.


Het zit hem in de details


Romantiek zit hem vooral in de kleine, liefdevolle gebaren. Begin Valentijnsdag goed door bijvoorbeeld een lekker ontbijtje voor je geliefde klaar te zetten. Of verstop een lief briefje in zijn of haar lunchbox. Mail overdag een mooie foto van jullie, zodat hij/zij een geluksmomentje op kantoor beleeft. Tijdens het eten of in de slaapkamer kun je een speciaal samengestelde playlist afspelen met 'jullie' muziek. En, misschien wel het meest simpele maar wel het allerbelangrijkste romatische gebaar: vertel je geliefde hoeveel je van hem/haar houdt. Maak er een liefdevolle dag van en dan is de romantiek in de slaapkamer niet ver te zoeken!


Romantiek in de slaapkamer

Laat een reactie achter

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »