Klantenservice
0
Sluiten

Overige categorieën

Filters
    Mariëlle Blokzijl - Woensdag 25 September 2015

    Blikvangers van Beddinghouse

    De gemiddelde Nederlandse slaapkamer bestaat uit overwegend neutrale kleuren, zoals zand, taupe en wit. Binnen deze rustige basis fungeert het dekbedovertrek als blikvanger. Dat weten ze bij Beddinghouse als geen ander. Met een feilloos gevoel voor stijl weten ze de trends van het seizoen te vertalen in tijdloze ontwerpen. Zo voorziet de bedmode van Beddinghouse iedere slaapkamer van sfeer en stijl!

     

    Eigentijdse ontwerpen

    Alle dekbedovertrekken van Beddinghouse worden in eigen huis ontworpen. Vanuit de studio te Lisse brengt het merk elk half jaar een nieuwe collectie uit. De ontwerpers volgen hierbij de laatste mode- en interieurtrends op de voet. Met uiteenlopende dessins in verschillende sfeer- en kleurthema’s staat Beddinghouse ieder half jaar garant voor een originele en gevarieerde collectie dekbedovertrekken.

     

    Duurzaam design

    Het mooie vinden wij dat de ontwerpen wel modebewust zijn, maar niet trendgevoelig. De trends zijn naar een duurzaam design vertaald. Van deze dekbedovertrekkenheb je dus veel langer dan een (mode)seizoen plezier. Die duurzaamheid wordt nog eens gewaarborgd door de kwaliteit van het merk. Alle dekbedovertrekken zijn vervaardigd uit 100% hoogwaardig katoen. Bovendien zijn ze standaard extra lang. Je kunt het voeteneinde goed instoppen, waardoor je geen koude voeten krijgt!

     

    Najaarscollectie Beddinghouse

    De najaarscollectie 2015 van Beddinghouse is net uit. Ook in deze collectie is de vertaalslag van trend naar tijdloos design de gemene deler. Wij geven alvast onze favorieten:

     

    Dawson
    In het elegante zigzag motief van dit klassieke dekbedovertrek zijn diverse verfijnde breipatronen verwerkt. Dat geeft een ambachtelijke, zelfgemaakte uitstraling die helemaal in lijn is met de woontrends van nu. De motieven van Dawson zijn opgebouwd uit de kleuren antraciet, taupe, zand, grijs en wit, met als accentkleur grijs, blauw of rood.

     

    Calgary
    Ook dekbedovertrek ‘Calgary’ heeft een ambachtelijke, geweven uitstraling. Het dekbedovertrek is verdeeld in drie horizontale banen met een weefstructuur in verschillende tinten. Hier verticaal overheen loopt een handgeschilderd visgraatmotief. Dit geeft een grafisch en speels effect. Het kleurenpalet van ‘Calgary’ is stijlvol zand, grijs en antraciet of eigentijds aqua, bluegrey en zeegroen.

     

    Edmonton
    De zelfmaaktrend zien we ook terug in dekbedovertrek ‘Edmonton’. Hierop staat een prachtige print van uitvergrote gebreide banen. De grove breistructuur zorgt voor een warme en tegelijkertijd stoere look. Gekleurde horizontale banen lopen mooi over in het verticale breisel. De kleuren zijn blauw, antraciet of blauw/grijs. Net als ‘Dawson’ en ‘Calgary’ is ‘Edmonton’ van 100% katoen flanel gemaakt, waardoor het “gebreide” dekbedovertrek net zo warm en zacht aanvoelt als hij eruitziet!

     


    Whitby

    Het mysterieuze design van ‘Whitby’ is een mooi voorbeeld van hoe de trend ‘gelaagdheid’ voor spanning in een ontwerp zorgt. Op ‘Whitby’ zien we een mooie overloop van silhouetten van bomen en bloemen, waarbij de zon in de mist door de bloemen heen schijnt, met in de verte bomen, waar achter de blauwe lucht tevoorschijn komt. De kleurencombinatie van nachtblauw met een gebrande oranje zandkleur geeft het dekbedovertrek een eigentijdse uitstraling. Door het gebruik van 100% katoen satijn heeft ‘Whitby’ een chique glans en voelt het heerlijk zacht en glad aan.
     

     

    Surrey Aqua

    Dat de fusie van blauw en groen samen een mooie trendkleur vormen, is terug te zien in  dekbedovertrek ‘Surrey’. ‘Surrey’ gebruikt een moderne ruit in mooi doorlopende groene en blauwe tinten. Dit kleurverloop geeft dit dessin een vintage uitstraling die prima past in vele slaapkamers!

     

     
     

    Warm Socks
    Dekbedovertrek 'Warm Socks' is een mooie combinatie van verschillende woontrends: Op ambachtelijk aandoende texturen en stoffen zijn in verschillende lagen quotes aangebracht. Op lintjes en bandjes staan teksten als “Home Sweet Home”, “Dream”, “Hope”, “Believe”, “Dare” en “Risk”. Door de rustige kleuren van zand, grijs, antraciet en wit behoudt het geheel een rustige en huiselijke uitstraling.

     

    En wat is jouw favoriete dekbedovertrek…? Bekijk hier de gehele collectie van Beddinghouse!
     

    Lees het in onze blog

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »