02 September 2015
Blij in bed met PiP

Wie kent PiP Studio niet? De eigenzinnige, kleurrijke designs van dit populaire lifestylemerk maakten de afgelopen jaren een onstuitbare opmars in vele huizen en harten. Dat is niet zo gek, want ieder PiP product zorgt voor een instant happy feeling. En aangezien PiP Studio ook prachtig beddengoed ontwerpt, is dat goed nieuws voor iedereen met een ochtendhumeur!

Feel good factor

‘Happy products for Happy People’: het motto van PiP Studio is meteen een rake omschrijving van haar producten. Want hoe uiteenlopend de dessins ook zijn - van eenvoudige dots tegen een effen achtergrond, tot weelderig bloeiende wilde rozen of gelaagde collages van nostalgische poëzieplaatjes - stuk voor stuk bezitten ze de feel good factor. Dat gevoel is een vereiste voor elk PiP product, zo zegt zij zelf:

 

<>

 

Welkom in de wereld van PiP!

De hand van PiP herken je aan haar gebruik van gelaagde dessins, een scherp oog voor kleine details en speciale afwerkingen, gecombineerd met een subtiel kleurenpalet. Het klassieke voorbeeld hiervan is ‘Roses and Dots’: Bloeiende rozen tegen een achtergrond van gekleurde stippen.

 

Het leuke van PIP is bovendien dat de collecties op elkaar zijn afgestemd. Ben je verliefd geworden op het dekbedovertrek ‘Birds in Paradise’? Goed nieuws: je kunt er niet alleen bijpassende sierkussens en een plaid bij kopen, maar ook een badjas, handdoek en zelfs behang! En dat geldt voor de meeste thema’s.

 

Aan de andere kant… Is het niet minstens zo leuk om items van verschillende thema’s met elkaar te mixen en matchen? Het uitgebreide kleurenpalet en de gelaagde dessins lenen zich hier immers buitengewoon goed voor! Houd bijvoorbeeld de basis rustig met een Granny dekbedovertrek en combineer dat met een weelderig sierkussen van Melody Ivory. Op deze manier creëer je met verschillende thema’s je eigen PiP wereld in de slaapkamer.

 

 

Onuitputtelijk

Keus heb je in elk geval genoeg. De creativiteit van PiP lijkt onuitputtelijk en haar stijl oneindig toepasbaar. Dat is wel te merken aan de enorme lijst aan collecties die in relatief korte tijd van haar hand zijn verschenen:

 

- Een bed & bad collectie met dekbedovertrekken, quilts, kussens, handdoeken, strandlakens en badjassen
- Een schoolartikelencollectie met papierwaren en schooltassen
- Een collectie papierwaren met notitieboeken, postpapier, kalenders etc
- Een collectie wenskaarten
- Een drietal gevarieerde behangcollecties inclusief fotobehangen (wallpowers)
- Een drietal prachtige serviezen (Lovebirds, Floral en Royal) met bijpassend tafeltextiel
- Een collectie home accessoires & textiel
- Een collectie comfortabele, relaxte Homewear
- Een collectie Beachwear
- Elk voor- en najaar vier verrassende tassencollecties

 

 

Een universele emotie

Maar niet alleen de collecties blijven groeien, ook het merk zelf wordt steeds groter en krijgt zelfs voet aan internationale grond. In Australië en Brazilië begint PiP Studio een bekende naam te worden en in Amerika worden voorzichtig de eerste stappen gezet. Volgens eigen zeggen is dit niet eens zozeer uit ambitie ontstaan, maar appelleert het merk blijkbaar aan een universele emotie. Het gaat als het ware vanzelf! Wij begrijpen wel waar die internationale aantrekkingskracht vandaan komt. Want of het nu een ontbijtbordje of een dekbedovertrek betreft; je voelt dat elk dessin met liefde en aandacht is ontworpen. En dat is de kracht van PiP.
 

Laat een reactie achter

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »